Andaros Imob

Contact

0723.095.532 0733.479.973

Certificat de urbanism

ANDAROS IMOB

Certificat de urbanism Bucuresti si Ilfov

Certificat de urbanism in Bucuresti si Ilfov, pentru construire, demolare, informare, amplasare caseta luminoasa, schimbare destinatie, imprejmuire. 

Scapa de grija dosarului, de pregatirea documentelor si de deplasari atunci cand vrei un certificat de urbanism in Bucuresti sau Ilfov. Iti punem la dispozitie pachetul nostru complet.

certificat de urbanism

Primesti solutia corecta pentru construirea, modificarea sau demolarea unui imobil

Iti vei actualiza sau intocmi cadastrul chiar daca ai construit sau modificat un imobil fara autorizatie

Vei avea o viziune clara despre cum sa obtii ce ai nevoie si cum sa iti rezolvi problema mai rapid.

Vei castiga timp prin obtinerea creditului bancar chiar daca imobilul prezinta modificari fata de cadastru

Primesti dovada ca lucrarea este gata, apoi o achiti. Indiferent de oras, ai livrare gratuita.

certificat de urbanism

Scapi de griji

Obtii usor certificatul de urbanism

Servicii

in Bucuresti si Ilfov

ANDAROS IMOB

De ce ai nevoie de un certificat de urbanism

Vrei sa construiresti?

Vrei sa demolezi?

Vrei sa te informezi cu privire regulamentul urbanistic al unui imobil?

Vrei sa schimbi destinatia imobilului?

Vrei sa amplasezi o caseta luminoasa?

Conform legii 50/1991, lucrarile de constructii se fac in baza autorizatiei de construire. Autorizatia de construire se obtine in urma documentatiei complete depuse catre autoritatea competenta, ce contine proiecte, avize si acorduri care au fost solicitate in certificatul de urbanism. Acesta se obtine pentru toate lucrarile de constructii pe care doresti sa le aduci unui imobil existent, pentru lucrarile de demolare, pentru lucrarile de imprejmuire teren sau informare.

pachet complet obtinere certificat urbanism

***recomandat pentru proprietarii ce nu detin niciuna dintre actele necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism

oferta personalizata obtinere certificat urbanism

***recomandat pentru proprietarii ce detin o parte dintre actele necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism

Proiecte

Te ajutam cu certificatul de urbanism necesar in scopul pentru care ai nevoie.

Consultanta

Primesti indrumare pentru obtinerea documentatiilor cu ajutorul certificatului de urbanism.

Cunostinte

Vei stii in ce directie sa mergi si cum sa iti rezolvi problema cu certificatul de urbanism obtinut.

Indrumare

Primesti indrumare pentru obtinerea autorizatiei de constructie / desfiintare.

Timp

Scutesti timpul de cautari si discutii, pentru ca avem un termen mic de executie.

Rezolvare

Vei stii ce sa faci cu certificatul de urbanism dupa ce il obtinem pentru tine.

Cu ce scop se solicita certificat de urbanism

Un certificat de urbanism este solicitat in mai multe cazuri. Noi am ajutat cei mai multi clienti cu certificatul de urbanism in scopul eliberarii autorizatiei de construire si in scopul informarii. Alti clienti au avut nevoie de eliberarea lui pentru schimbare de destinatie sau amplasare caseta luminoasa. 

certificat urbanism

Certificat de urbanism construire

Certificatul de urbanism pentru construire este solicitat atunci cand vrei sa construiesti un imobil, atunci cand vrei sa aduci modificari de compartimentare intr-un apartament, cand vrei sa construiresti un balcon, daca vrei sa amplasezi o caseta luminoasa, atunci cand vrei sa imprejmuiesti un teren cu gard sau cand vrei sa schimbi destinatia unui imobil din rezidential in comercial.

Certificat de urbanism schimbare destinatie

Pentru schimbare de destinatie, unii dintre clientii nostri au avut nevoie de certificat de urbanism eliberat. Schimbarea de destinatie se poate realiza fara autorizatie de construire conform art.11 din Lege 50/1991, daca nu implica lucrari de constructii ce necesita autorizatie de construire. In situatiile intalnite de noi, clientii au avut nevoie fie de certificat de urbanism, fie a fost necesara o expertiza tehnica. 

Certificat de urbanism demolare

Certificatul de urbanism pentru demolare este solicitat in cazul in care iti doresti sa demolezi total sau partial o constructie existenta de pe un teren. In acesta vei regasi ce proiecte sunt necesare pentru a putea executa lucrarea dorita. De regula, documentatia solicitata in certificatul de urbanism pentru demolare este formata din proiectul DTAD, DTOE intocmite de arhitect si inginer, verificate tehnic la cerintele fundamentale aplicabile in constructii, avize de la salubritate, gaze, apa, canalizare, energie electrica si expertiza tehnica MLPAT.

Certificat de urbanism de informare

Certificatul de urbanism de informare ajuta proprietarii sa se informeze cu privire la regimul tehnic, regimul economic si juridic al unui imobil tip teren, ce are o constructie existenta sau nu. La regimul tehnic din certificatul de urbanism de informare se regasesc date despre utilizarile admise, ce fel de constructii se pot edifica pe teren, regimul maxim de inaltime al constructiilor, POT maxim admis, CUT maxim admis. Certificatul de urbanism te informeaza cu privire la regulamentul urbanistic al zonei, iar arhitectul cu care colaborezi pentru a-ti duce planul la bun final, iti poate face proiectul in baza regulamentului, pentru ca tu sa obtii autorizatia de construire sau demolare.

Despre Andaros Imob

Pana in acest moment am ajutat mii de oameni sa isi rezolve problemele intampinate, fie ca a avut nevoie de o expertiza tehnica in constructii, de un proiect de arhitectura pentru actualizare cadastru, obtinere certificat de urbanism, obtinere certificat de edificare sau autorizatie de constructie. I-am ajutat si pe cei ce au avut nevoie de un sfat sau consultanta, chiar daca acestia nu au avut nevoie de unul din serviciile noastre. Vezi pareri de la cativa oameni ce au intrat in contact cu echipa Andaros Imob.

Experienta noastra acumulata pana in acest moment te ajuta pe tine sa parcurgi procesul in rezolvarea problemei sau indeplinirea dorintelor, mai simplu si mai rapid.

ANDAROS IMOB

Reusitele echipei

Suntem mandri de reusitele noastre si de reusitele clientilor nostri. Certificate de urbanism de informare si pentru obtinerea autorizatiei de construire / de demolare, certificate de urbanism pentru schimbarea de destinatie, certificate de edificare, expertize tehnice in constructii, proiecte DTAC, autorizatii de constructie, sfaturi, indrumari, dosare depuse, reusite, toate la Andaros Imob.

certificat urbanism

Model certificat de urbanism de informare Primaria Generala Bucuresti

certificat urbanism

Model certificat de urbanism autorizatie construire Primarie Sector 2

certificat urbanism

Model certificat de urbanism autorizatie construire Primarie Sector 4

Colaborarea cu Andaros Imob

Persoane autorizate

Memoriul tehnic pentru prezentarea lucrarile de constructii in scopul obtinerii certificatului de urbanism, este intocmit de arhitect autorizat.

Plata sigura prin banca

Primesti factura si contractul pentru serviciul de obtinere certificat de urbanism si pentru documentele pe care le obtinem si intocmim, necesare la pregatirea dosarului. Plata finala se face dupa depunere.

Castigi mai mult timp

Ne lasi pe noi sa iti pregatim documentele necesare pentru obtinerea certificatului de urbanism, sa iti pregatim dosarul si sa iti depunem dosarul , iar tu te bucuri de timpul scutit pentru alte lucruri.

Te tinem constant la curent

Primesti toate documentele obtinute si intocmite pe mail sau whatssap si statusul dosarului impreuna cu numarul de inregistrare.

Siguranta executiei lucrarii

Oferim pachetele complete sau personalizate pentru pregatirea documentele necesare la obtinerea certificatului de urbanism.

Consultanta gratuita

In functie de tema pentru care ai nevoie de un certificat de urbanism, colegii nostri sunt disponibili pentru consultanta cu privire la ce si cum ai voie in conditiile legii sa executi lucrarile de constructii dorite.

Securitatea informatiilor

Datele personale ale fiecarui client sunt utilizate doar in scopul proiectului, a documentatiilor necesare obtinute si catre autoritatea competenta.

Servicii complete

Ai toate serviciile intr-un singur loc. Avem servicii complete (obtinerea Certificatului de Urbanism, Autorizatie construire, schimbare de destinatie).

Ce este certificatul de urbanism

Conform articolului 6. din legea 50/1991 – Certificatul de urbanism este actul de informare prin care autoritatile, in conformitate cu prevederile planurilor urbanistice si ale regulamentelor aferente acestora ori ale planurilor de amenajare a teritoriului, dupa caz, avizate si aprobate potrivit legii, fac cunoscute solicitantului elementele privind regimul juridic, economic si tehnic al terenurilor si constructiilor existente la data solicitarii si stabilesc cerintele urbanistice care urmeaza sa fie indeplinite in functie de specificul amplasamentului, precum si lista cuprinzand avizele si acordurile legale, necesare in vederea autorizarii. 

certificat urbanism apartament

Certificat urbanism pentru apartamente

certificat urbanism casa

Certificat urbanism case, vile, garaj, terasa, foisor

certificat urbanism spatiu comercial

Certificat urbanism spatii comerciale sau hale industriale

TIMPUL TAU CONTEAZA!

Cum obtin certificatul de urbanism

Simplu si usor. Ai nevoie de certificat de un urbanism? Fie ca este pentru construire, demolare sau informare, lasa-ne pe noi sa ne ocupam de obtinerea acestuia. Timpul tau conteaza!

Dupa obtinerea acestuia putem sa iti intocmim toate proiectele si sa iti obtinem toate avizele solicitate, pentru ca tu sa te bucuri de si mai mult timp atunci cand alegi o singura companie care te ajuta sa duci planul la bun sfarsit.

Te ajutam cu certificatul de urbanism de informare, pentru construire, pentru demolare sau pentru schimbarea de destinatie. 

autorizatia de construire

Obtii certificatul de urbanism, iar pasul urmator este sa obtii documentatia pentru eliberarea autorizatiei de construire. Aceasta se regaseste pe paginile certificatului de urbanism obtinut.

autorizatia de demolare

Procedura pentru obtinerea autorizatiei de demolare este asemanatoare cu cea pentru autorizatia de construire. Pasul 1, se obtine certificatul de urbanism, iar pasul 2, se obtin documentatiile solicitate in el.

 Castigi timp daca iti obtinem noi certificatul de urbanism

Discuti cu o singura companie, o singura data despre lucrarile dorite

Primesti pachete avantajoase si bonusuri pentru realizarea proiectelor necesare la obtinerea autorizatiei de construire/demolare.

Ai posibilitatea sa primesti la final dosarul complet de autorizare a lucrarilor

Iti putem oferi indrumari si consultanta cu ce ai de facut pe mai departe

1.

1.

Valabilitate si obtinere certificat de urbanism

Obtinerea certificatului de urbanism se face in termen de cel mult 30 de zile de la data inregistrarii cererii si documentatiei complete necesare. Conform situatiilor intalnite, un certificat de urbanism de informare, pentru autorizatie de construire sau demolare poate avea valabilitate 6 luni, 12 sau 24 luni. 

Cum aflu ce valabilitate are certificatul de urbanism pe care l-am obtinut? In pagina unde sunt prezentate documentele necesare in scopul obtinerii autorizatiei de construire sau demolare, se regaseste si data de valabilitate a certificatului de urbanism.

02.

02.

Prelungire valabilitate certificat de urbanism

Conform art.38 din legea 50/1991, se poate prelungi valabilitatea certificatului de urbanism prin depunerea dosarului catre autoritatea competenta. Dosarul trebuie sa cuprinda certificatul de urbanism in original, cererea tip completata, dovada achitarii taxei de prelungire, datele de identificare are titularului si actul de proprietate. Solicitarea de prelungire a valabilitatii certificatului de urbanism se face cu cel putin 15 zile inainte de expirarea acestuia. Dupa obtinerea lui, perioada maxima de prelungire a valabilitatii acestuia este de 12 luni si se face o singura data.

03.

03.

Acte necesare certificat de urbanism

Ce acte sunt necesare pentru certificat de urbanism? Pentru obtinerea acestuia sunt necesare o serie de acte pentru ca autoritatea competenta sa poata identifica proprietarul, datele referitoare la imobil, situatia juridica a imobilului si lucrarile pentru care se solicita un certificat de urbanism. Ai nevoie sa atasezi la dosar actele de proprietate si cele ale proprietarului, un extras de Carte Funciara, planuri de incadrare in zona, extras din planul cadastral pe Ortofotoplan, dovada achitarii taxei de eliberare a certificatului de urbanism, memoriul tehnic de arhitectura si un dosar unde sa poti atasa toate aceste acte.

04.

04.

De ce se elibereaza certificatul de urbanism

Tipurile de lucrari pentru care se solicita un certificat de urbanism sunt impartite in mai multe categorii: lucrari de construire, recompartimentare, extindere, supraetajare, amplasare caseta luminoasa. In acest caz, lucrarile pentru care soliciti un certificate de urbanism in scopul obtinerii autorizatiei de construire, pot fi propuse sau pot fi executate si sanctionate.

05.

05.

Ce proiecte si avize se pot solicita intr-un certificat de urbanism

In scopul obtinerii autorizatiei de construire sau demolare, se vor solicita o serie de proiecte, avize si acorduri. Am pregatit mai jos o lista cu cele mai frecvente solicitari dintr-un certificat de urbanism. Tine cont de faptul ca pot aparea suplimentar si alte avize, acorduri sau proiecte, in functie de natura lucrarilor de constructii dorite sau unele din proiectele mentionate mai jos nu vor fi solicitate si in cazul tau.

Cat costa un certificat de urbanism?

Cat costa un certificat de urbanism pentru amplasare caseta luminoasa?

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primaria sectorului 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bucuresti – 1.300 lei +TVA

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primarie Jud.Ilfov – Tarif de eliberare = 1500 lei + TVA

Cat costa un certificat de urbanism pentru modificari interioare si construire balcon?

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primaria sectorului 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bucuresti – 1.300 lei +TVA

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primarie Jud.Ilfov – Tarif de eliberare = 1500 lei + TVA

Cat costa un certificat de urbanism pentru construire, demolare, supraetajare?

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primaria sectorului 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bucuresti – 1.500 lei +TVA

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primarie Jud.Ilfov – Tarif de eliberare = 1.700 lei + TVA

Cat costa un certificat de urbanism pentru schimbare destinatie (locuit, comercial)?

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primaria sectorului 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bucuresti – Tarif = 1.300 lei 

Cost eliberare certificat de urbanism de informare?

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primaria sectorului 1, 2, 3, 4, 5, 6, Bucuresti – 1.000 lei +TVA

Pachet complet obtinere certificat urbanism Primarie Jud.Ilfov – Tarif de eliberare = 1.200 lei + TVA

Cele mai frecvente intrebari

Cum ne poti transmite informatiile?

Documentele și datele transmise sunt confidentiale si le poti transmite pe mail sau pe whatsapp. Acestea se vor utiliza doar in scopul serviciului. Datele personale vor fi sterse din sistemul nostru dupa ce se incheie colaborarea.

Cine emite certificatul de urbanism?

Te intrebi cine emite certificatul de urbanism? Certificatul de urbanism este emis de catre autoritatile competente. De cele mai multe ori, autoritatea ce a emis certificatul de urbanism in situatiile intalnite de noi a fost primaria locala. In acest sens, s-au pregatit documentatiile necesare obtinerii certificatului de urbanism si alaturi de cerere, s-au depus la primarie.

In cat timp se elibereaza certificatul de urbanism?

Legislatia in vigoare mentioneaza in cat timp se elibereaza certificatul de urbanism. Certificatul de urbanism se elibereaza in cel mult 30 de zile de la data la care se inregistreaza cererea pentru eliberarea lui. Acest termen se poate regasi in legislatie, la legea 350 / 2001, capitolul 3, art 33, alin. 2.