Andaros Imob

Contact

0723.095.532 0733.479.973

Memoriu tehnic

memoriu tehnic

Intocmire memoriu tehnic constructii

Intocmire memoriu tehnic de arhitectura, rezistenta si memoriu tehnic justificativ, de catre persoane autorizate si atestate. Cu ajutorul memoriului tehnic poti obtine autorizatia de construire sau poti face intrare in legalitate. 

Servicii obtinere memoriu tehnic pentru apartamente, case, vile, spatii si hale:

Primesti memoriul tehnic de care ai nevoie, intocmit de persoane autorizate

Arhitect si inginer atestat pe partea de rezistenta, cu experienta in domeniu

Vei stii sa construiesti sigur si conform cu cerintele de calitate in constructii

Obtii autorizatia de construire avand si proiect de arhitectura si rezistenta

Poti intra in legalitate prin certificatul de edificare, cu ajutorul memoriului tehnic

Rapiditate

termene mici de executie

Livrare gratuita

in toate orasele

ANDAROS IMOB

Cine face memoriu tehnic?

Cine face memoriu tehnic de arhitectura, de rezistenta sau memoriul tehnic justificativ? Un arhitect cu drept de semnatura intocmeste memoriul tehnic de arhitectura. Memoriul tehnic de rezistenta este intocmit de inginerul autorizat si atestat pe partea de rezistenta. Memoriul tehnic justificativ poate fi intocmit de arhitect. 

Echipa noastra te ajuta cu memoriul tehnic in constructii, de care ai nevoie, ca sa obtii autorizatie de construire, certificat de urbanism sau certificat de edificare.  Arhitectul echipei si inginerul expert se ocupa de memoriile tehnice pe partea pentru care sunt atestati. 

Te ajutam cu intreg proiectul de arhitectura sau rezistenta, respectiv memoriile tehnice si planuri de arhitectura / rezistenta. Acestea fac parte din documentatia necesara la eliberarea autorizatiei de construire sau de demolare. 

De memoriul tehnic justificativ cu care te ajutam poti avea nevoie la eliberarea certificatului de urbanism. Atunci cand vrei sa obtii autorizatia de constructie, acesta este pasul 1, sa obtii certificatul de urbanism. Dupa obtinerea lui poti trece la cautarea persoanelor autorizate pentru intocmirea documentatiilor necesare la obtinere autorizatie construire. Echipa te poate ajuta si pe partea de documentatii pentru eliberarea autorizatiei de construire. 

Proiecte

Te ajutam cu documentatiile de arhitectura sau putem colabora pentru mai multe documentatii necesare sa-ti obtii autorizatia de construire / demolare.

Consultanta

Primesti consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire sau de demolare. Stii ce sa faci mai departe cu documentatiile pe care le obtii cu ajutorul nostru.

Cunostinte

Te informam despre procedurile pe care le cunoastem ca sa stii cum sa procedezi. Te ajutam cu informatiile si cunostintele acumulate in tot timpul acesta.

Indrumare

Primesti indrumare pentru obtinerea autorizatiei de construire. Te indrumam cu procedurile pe care le cunoastem.

Timp

Scutesti timpul, pentru ca la noi gasesti ce ai nevoie pentru a obtine autorizatia de construire sau demolare (proiecte, expertiza tehnica, referate verificare).

Rezolvare

Gasim solutia potrivita sa rezolvam situatia cu lucrarile tale. La noi au venit de-a lungul timpului clienti cu diferite situatii complexe sau mai putin complexe, pentru ajutor.

Ce este memoriu tehnic in constructii?

Memoriul tehnic in constructii este un document solicitat pentru lucrari propuse sau executate, in care arhitectii si inginerii ofera informatii esentiale despre proiectul in constructii, specificatii tehnice, modul de executie a lucrarilor, precizari privind executarea lor, descrierea lucrarilor etc. 

memoriu tehnic

Proiectul de arhitectura / rezistenta are 2 parti, partea scrisa si partea desenata. Partea scrisa cuprinde memoriul tehnic de arhitectura / rezistenta. Partea desenata cuprinde planuri sau planse de arhitectura / rezistenta. Proiectul se depune la dosarul pentru eliberarea autorizatiei de construire sau demolare semnat si stampilat.

Memoriul tehnic de arhitectura

De unde stii cand ai nevoie de memoriu tehnic de arhitectura? Din certificatul de urbanism. Daca in certificatul de urbanism este bifata documentatie tehnica DTAC sau DTAD. Documentatia tehnica DTAC si DTAD este alcatuita din proiect de arhitectura, rezistenta si instalatii. Proiectul de arhitectura cuprinde partea scrisa, memoriul tehnic de arhitectura, si planurile sau plansele de arhitectura. Primesti memoriul tehnic de arhitectura intocmit de arhitectul echipei si plansele de arhitectura, dar putem colabora si pentru restul de documentatii solicitate pentru autorizatia de construire. 

Memoriul tehnic de rezistenta

Memoriul tehnic de rezistenta este parte din proiectul de rezistenta, necesar pentru eliberarea autorizatiei de construire. Memoriul tehnic de rezistenta, alaturi de planurile de rezistenta necesare in functie de caz, sunt intocmite de catre un inginer structurist autorizat si atestat. Poti avea nevoie de proiect de rezistenta atat pentru lucrari propuse, cat si pentru lucrari executate. Noi te ajutam cu memoriul tehnic si planurile de rezistenta, ca sa iti duci proiectul la bun sfarsit. 

Memoriul tehnic justificativ

De memoriul tehnic justificativ poti avea nevoie ca sa obtii certificatul de urbanism. Acesta este un document cu care te poate ajuta arhitectul echipei noastre si care ofera mai multe informatii cu privire la scopul pentru care se solicita certificatul de urbanism. Memoriul tehnic justificativ contine date generale despre constructie si detaliaza tema elieberarii certificatului de urbanism. Documentul este solicitat impreuna cu mai multe documente necesare, printre care extrasul de carte funciara si planurile cadastrale de incadrare in zona, cu care te putem ajuta. 

TOP 4 lucrari pentru care am ajutat cu memoriu tehnic

Iata top 4 lucrari unde au fost necesare memoriu tehnic de arhitectura si de rezistenta pentru eliberarea autorizatiei de construire: 

1.

01.

Memoriu tehnic pentru construire imobil

Atunci cand vrei sa construiesti un imobil, ai nevoie de autorizatie de construire, iar ca sa o obtii iti trebuie si proiect de arhitectura si rezistenta cu memoriu tehnic si planuri (planse) aferente.

2.

02.

Memoriu tehnic pentru extindere imobil

Daca vrei sa iti extinzi casa, memoriile tehnice si planurile de arhitectura si rezistenta te vor ajuta sa executi lucrarile legal si conform cu cerintele in constructii. 

3.

03.

Memoriu tehnic pentru modificari imobil

Modificarile interioare sunt frecvente in apartamente, iar ca sa le poti executa legal si conform poti avea nevoie de proiect DTAC – proiect de arhitectura, rezistenta si instalatii.

4.

04.

Memoriu tehnic pentru demolare imobil

Vrei sa demolezi o proprietate? Ai nevoie de proiect de arhitectura si rezistenta pentru a demola constructia in conditii legale, sigure si de respectare a cerintelor privind calitatea in constructii. 

Despre Andaros Imob

Pana in acest moment am ajutat mii de oameni sa isi rezolve problemele intampinate, fie ca a avut nevoie de o expertiza tehnica in constructii, de un proiect de arhitectura pentru actualizare cadastru, obtinere certificat de urbanism, obtinere certificat de edificare sau autorizatie de constructie. I-am ajutat si pe cei ce au avut nevoie de un sfat sau consultanta, chiar daca acestia nu au avut nevoie de unul din serviciile noastre. Vezi pareri de la cativa oameni ce au intrat in contact cu echipa Andaros Imob.

Experienta noastra acumulata pana in acest moment te ajuta pe tine sa parcurgi procesul in rezolvarea problemei sau indeplinirea dorintelor, mai simplu si mai rapid.

ANDAROS IMOB

Reusitele echipei

Suntem mandri de reusitele noastre si de reusitele clientilor nostri. Certificate de urbanism, certificate de edificare, expertize tehnice in constructii, proiecte de arhitectura, proiect DTAD, proiect DTAC sau DTOE, autorizatii de constructie, sfaturi, indrumari, dosare depuse, reusite, toate la Andaros Imob.

proiect arhitectura

Model Memoriu tehnic de arhitectura - faza DTAC

proiect arhitect

Model Memoriu tehnic de arhitectura - faza DTAD

Model memoriu tehnic justificativ scop eliberare certificat urbanism

Colaborarea cu Andaros Imob

Arhitect si inginer rezistenta autorizati si atestati

Arhitect si inginer autorizat, pentru intocmirea memoriului tehnic de arhitectura si rezistenta si a planurilor aferente.

Verificare proiect arhitectura

Proiectul de arhitectura trebuie verificat, stampilat si semnat de un verificator de proiecte. Te ajutam si cu referatele de verificare pentru autorizatie construire.

Servicii in toate orasele

Contacteaza-ne pentru proprietatea ta. Serviciile noastre sunt disponibile in toata tara. Te ajutam, indiferent de locatia imobilului tau.

Verificare proiect rezistenta

Te ajutam si cu verificarea tehnica a proiectului de rezistenta, necesara atunci cand vrei sa obtii autorizatie de construire sau de demolare.

Proiect arhitectura si rezistenta complet

Iti oferim proiect complet de arhitectura si rezistenta, planuri si memoriu tehnic, intocmite de persoane autorizate si atestate.

Consultanta si indrumare

Am avut foarte multe lucrari si situatii ce ne-au ajutat sa cunoastem procedurile, iar noi te putem ajuta cu consultanta si indrumare.

Servicii autorizatie construire

Lucram cu persoane autorizate care sa te ajute si cu restul de documentatii pentru autorizatia de construire, inclusiv cu verificarea proiectului de arhitectura.

Livrare gratuita

Livrarea lucrarilor noastre este gratuita. Nu trebuie sa vii la birou sa iei tu lucrarile. Firma de curierat ti-o poate aduce direct la usa ta.

Rulează videoul
Rulează videoul

Urmareste-ne si pe Youtube!

Urmareste-ne videoclipurile pe youtube si da un SUBSCRIBE canalului nostru pentru a fi la curent cu cele mai actuale postari. Click pe butonul de mai jos!

Verificare memoriu tehnic

Dupa ce sunt intocmite, proiectul de arhitectura si rezistenta se verifica de catre verificatorii de proiecte atestati si autorizati. Noi te ajutam si cu verificarea memoriului tehnic de arhitectura si rezistenta si cu verificarea planurilor. Planurile si memoriile de arhitectura si rezistenta sunt predate verificatorilor de proiecte cu care lucram, certificati pe rezistenta si arhitectura. In urma verificarii tehnice, se intocmesc referatele de verificare, necesare la eliberarea autorizatiei de construire. 

memoriu tehnic casa

Memoriu tehnic case sau vile

Memoriu tehnic apartamente

memoriu tehnic

Memoriu tehnic spatii si hale

Cine verifica memoriul tehnic?

Proiectul de arhitectura, ce cuprinde memoriul tehnic de arhitectura si planurile, sunt predate verificatorului de proiecte de arhitectura. Acesta verifica proiectul de arhitectura, semneaza si stampileaza documentatia tehnica si planurile si elaboreaza referatele de verificare. 

Verificatorul tehnic al proiectelor de rezistenta verifica, stampileaza si semneaza memoriul tehnic de rezistenta si planurile de rezistenta. 

Proiectele complete de rezistenta si arhitectura, formate din memorii tehnice si planuri de rezistenta si arhitectura, verificate, stampilate si semnate, sunt parte din lista cu acte ce se adauga la dosarul pentru eliberarea autorizatiei de construire. 

Referatele de verificare se adauga si ele la dosarul pentru eliberarea autorizatiei de construire. Unde regasesti solicitate referatele de verificare tehnica a proiectelor pentru obtinerea autorizatiei de construire? In certificatul de urbanism, regasesti la punctul d, studii de specialitate. 

SERVICII MEMORIU ARHITECTURA IN TOATE ORASELE

Te ajutam cu proiectele de arhitectura, planurile, memoriile tehnice de rezistenta in orice oras sau localitate din tara.

SERVICII MEMORIU REZISTENTA IN TOATE ORASELE

Te ajutam cu proiectele de rezistenta, planurile, memoriile tehnice de rezistenta in orice oras sau localitate din tara.

Arhitecti, ingineri, verificatori de proiecte atestati

Servicii in Bucuresti si in toate orasele / localitatile din tara

Proiecte autorizatie complete: memoriu tehnic + planuri aferente

Servicii consultanta pentru lucrarile tale propuse sau executate

Servicii obtinere autorizatie de construire / demolare

1.

01.

Memoriu justificativ eliberare Certificat urbanism

Memoriul tehnic justificativ poate face parte din lista necesara la eliberarea certificatului de urbanism. Ce este memoriul tehnic justificativ? Un document ce cuprinde informatii despre tema proiectului in constructii, datele proprietarilor, datele despre imobil, descrierea lucrarilor propuse etc. 

Pe langa memoriul tehnic justificativ, alte documente ce se solicita pentru eliberarea certificatului de urbanism sunt extrasul de carte funciara, planurile cadastrale sc:500 si sc:2000, acte de proprietate, dovada achitare taxa. 

2.

2.

Memoriu pentru obtinere autorizatie construire

Memoriul tehnic de arhitectura si memoriul tehnic de rezistenta se intocmesc la faza DTAC, pentru obtinerea autorizatiei de construire, sau la faza DTAD, pentru obtinerea autorizatiei de demolare. 

Poti avea nevoie de memoriu tehnic pentru lucrari propuse sau executate. In memoriul tehnic se descriu lucrarile propuse sau executate, 

3.

3.

Memoriu pentru obtinere certificat edificare

Memoriul tehnic de arhitectura este necesar si pentru eliberarea certificatului de edificare, conform art.37, alin.6 din Legea 50/1991 pentru lucrari executate fara autorizatie de construire. 

Te ajutam cu memoriul tehnic de arhitectura in scopul eliberarii certificatului de edificare ce te ajuta sa intri in legalitate si sa iti intocmesti sau actualizezi documentatia cadastrala. 

Cele mai frecvente intrebari

Se poate construi doar cu dtac?

Multi proprietari se intreaba daca se poate construi doar cu DTAC. Raspunsul este nu. Proiectul DTAC este una din documentatiile de care ai nevoie sa obtii autorizatia de costruire. Documentatia tehnica DTAC nu tine loc de autorizatie de construire.

DTAC ce inseamna?

DTAC inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire. Proiectul DTAC se solicita atunci cand eliberezi certificatul de urbanism ca sa obtii autorizatia de construire.

DTOE ce inseamna?

DTOE inseamna documentatia tehnica pentru organizarea executiei lucrarilor si se poate solicita in certificatul de urbanism, atunci cand vrei sa obtii autorizatie de construire sau de demolare. Proiectul DTOE este necesar atunci cand odata cu executia lucrarilor sunt necesare si lucrari provizorii pentru desfasurarea eficienta a proiectului in constructii (amplasarea de vestiare, toalete ecologice, drumuri de acces etc). Un proiect DTOE poate fi solicitat alaturi de DTAC sau DTAD.