Cateva ganduri inainte de Sarbatorile anului 2021

experti tehnic Andaros Imob

Acum fix un an finalizam ultimele lucrari ale clientilor nostri din 2020 si ne stabileam obiectivele pe care vrem sa le atingem in anul 2021. Anul acesta ne prinde in aceeasi postura, pe deplin satisfacuti pentru ca am realizat ce ne- am propus anterior, prin munca constanta, perseverenta si motivatie. Meritul se cuvine intregii echipe si voua, clientilor nostri.

Pentru noi, 2021 a fost un an cu adevarat productiv, dar si provocator

A fost un 2021 in care am intalnit diserse situatii prin care ne-am crescut si mai mult experienta in domeniul in care activam. Am avut parte de lucrari complexe care ne-au pus abilitatile si cunostiintele in miscare. Tocmai aceasta diversitate de lucrari ne-a motivat sa vrem sa facem lucrurile cat mai bine. Asta, pe o parte, pentru ca pe de alta parte, am primit feedback-ul vostru. In momentul in care vezi ca munca iti este apreciata, nu mai conteaza nici oboseala acumulata in cea mai grea zi pentru tine.

Am intocmit rapoarte de Expertiza MLPAT pentru aproape toate judetele din tara

Expertizele MLPAT intocmite de echipa noastra au ajuns la Iasi, la Cluj, la Sibiu, la Snagov, in Ilfov, in Timis, Alba, Dolj si lista continua si continua si continua. Am fost contactati de clineti din aproape toate judetele din Romania. Avem un portofoliu stufos de expertize MLPAT efectuate, cu care ne mandrim si pe care am inceput sa le share-uim cu voi in rubrica de blog. Vrem de fapt, sa va prezentam situatii cu modificari interioare si exterioare in care va puteti regasi chiar voi.

A fost un an in care ni s-a solicitat intens consultanta

Consultanta pe care am oferit-o cu drag oricarei persoane sau client ce a avut nelamuriri si intrebari din domeniul in care activam. Ni s-au cerut sfaturi si recomandari poate mai mult decat in alti ani. De aceea, am dedicat o parte din timpul nostru blogului, pentru ca stim cat de pretioasa este informatia atunci esti confuz si ai o multime de intrebari.

Care este programul nostru de Sarbatori

Mai sunt 5 zile pana la Craciun si a inceput numaratoarea inversa pana cand intram in 2022. Daca inca nu ai apucat sa-ti ridici Expertiza MLPAT de la birou, o poti face de acum incolo. Sau ti-o putem trimite noi prin curier.

Oricare este alegerea ta, iata programul nostru de lucru de Sarbatori:

Incepand cu data de 03.01.2022 vom reveni la programul obisnuit de lucru.

Echipa Andaros Imob va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un An Nou plin de bucurii si realizari!

  • Share:

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.