Consultanta

Consultanta Tehnica Constructii

Consultanta tehnica constructii este serviciul pe care il oferim clientilor ce intra in contact cu firma Andaros Imob. Ai intrebari legate de documentatii si proceduri in domeniul constructiilor? Nu stii cum de unde sa eliberezi un certificat de urbansim?
Oferim serviciul de consultanta telefonica in constructii, sau consultanta tehnica pentru apartamente sau case din Bucuresti sau Ilfov, in functie de tema.
CONSULTANTA TEHNICA ANDAROS IMOB

Consultanta tehnica constructii – telefonica

In cazul consultantei telefonice, ne bucuram ca doresti sa afli informatii de la echipa noastra, asa ca echipa noastra vine in ajutor. Te ajutam cu informatii referitoare la procedura de actualizare cadastru, procedura de obtinere adeverinta de atestare a edificarii pentru Bucuresti, ce fel de expertize MLPAT sau proiecte iti sunt necesare in functie de tema, cum sa eliberezi si de unde un Certificat de Urbanism. Pentru aceasta consultanta echipa noastra nu percepe taxa.

 

Consultanta tehnica constructii – la fata locului

Vrei sa afli daca releveele cadastrale corespund cu realitatea din teren? Vrei sa afli ce fel de modificari interioare s-au executat intr-un apartament pe care doresti sa ti-l achizitionezi, sau la o casa? Suntem aici. Venim la fata locului si verificam documentatia imobilului, natura modificarilor si oferim explicatii si metode de rezolvare si actualizare a documentelor conform cu realitatea din teren. Tarifele pentru acest tip de consultanta se stabilesc in functie de tema, adresa si suprafete.

INTREBARI FRECVENTE SI RASPUNSURI

Consultanta tehnica constructii

Intrebare: Daca am expertiza MLPAT pentru modificarile aduse unei constructii, mai este necesara si eliberarea Autorizatiei de Construire?

Raspuns: Depinde de natura modificarilor si de articolele legilor ce sunt in vigoare. Pentru aceasta intrebare avem 2 raspunsuri.

– Daca modificarile sunt usoare, nestructurale, cu caracter demontabil, atunci nu ai nevoie de Autorizatie de Construire, ci de o expertiza MLPAT care sa confirme ca acele lucrari fac parte din Art.11 din legea 50/1991.

– Daca modificarile sunt efectuate asupra peretilor de BCA sau caramida de compartimentare, iar acestea au fost efectuate in termen mai mare de 3 ani vechime, atunci poti merge pe varianta de obtinere a adeverintei de atestare a edificarii. (Adeverinta de atesare a edificarii/extinderii constructiei conform art.37, alin (6), din Lg. 50/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari executate fara autorizatie de construire). Prin urmare, nu ai nevoie de Autorizatie de Construire.

 

Intrebare: De unde pot obtine Adeverinta de atestare a edificarii constructiei  conform art.37, alin (6), din Lg. 50/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari executate fara autorizatie de construire?

Raspuns: Intra in sectiunea noastra de Blog si citeste articolul ce face referire la sectorul unde se afla proprietatea ta din Bucuresti. Daca esti din Ilfov sau alt oras din Romania, aceasta se obtine de la primaria locala. In cazul in care nu regasesti la sectiunea de Blog sectorul care te intereseaza, din Bucuresti, atunci contacteaza-ne telefonic.

PENTRU CONSULTANTA TEHINCA CONTACT:

0731949060 / 0723095532

office@andaros-imob.ro

Facebook Andaros Imob

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.