Expertiza MLPAT Cluj, obtinere certificat edificare, constructii fara autorizatie

  • Acasa
  • /
  • Expertiza MLPAT
  • /
  • Expertiza MLPAT Cluj, obtinere certificat edificare, constructii fara autorizatie

expertiza mlpat cadastru cluj

– Expertiza MLPAT cadastru Cluj, pentru obtinere adeverinta de atestare a edificarii – 

Ai nevoie de Expertiza MLPAT in scopul obtinerii certificatului de edificare pentru intocmirea cadastrului? O mare parte din expertizele MLPAT intocmite de Andaros Imob sunt solicitate pentru obtinerea adeverintei de atestare a edificarii.
Iti prezentam 3 dintre expertizele MLPAT intocmite pentru cadastru in Judetul Cluj, pentru constructii executate fara Autorizatie de Construire.

1. Expertiza MLPAT cadastru Cluj, Comuna Chinteni

Casa din comuna Chinteni, Judetul Cluj are regim de inaltime S + P + M. Proprietatea a fost construita in anul 2017 si are structura de rezistenta din lemn. Proprietatea s-a executat fara Autorizatie de construire.

Incadrarea constructiei din Judetul Cluj, comuna Chinteni, in clasa si categorie de importanta:

Din punct de vedere seismic, cladirea are clasa de importanta IV si categorie de importanta D.

Categorie de importanta D —>> constructiile de importanta redusa, care nu afecteaza de exemplu, cladirile de locuinte parter + etaj.

Cladirea de importanta IV —>> constructiile la care raspusul seimic asteptat este similar cu celui obtinut la contructiile proiectate pe baza prescriptiilor in vigoare.

Din examinarea constructiei a rezultat ca dimensiunile elementelor de rezistenta respecta proiectul si prevederile normativelor in vigoare. Proprietatea nu necesita masuri de consolidare, corespunde normelor tehnice in vigoare si respecta cerintele fundamentale privind calitatea in constructii, inclusiv “rezistenta mecanica si stabilitate”.

Proprietarul a reusit sa obtina cu ajutorul Expertizei MLPAT intocmite, certificatul de atestare a edificarii pentru intocmirea cadastrului.

2. Expertiza MLPAT cadastru Cluj, Comuna Belis

Casa din comuna Belis, Judetul Cluj are regim de inaltime S + P + M. Proprietatea a fost construita in anul 2015, cu structura de rezistenta din beton si s-a executat fara Autorizatie de construire.

Incadrarea constructiei din Judetul Cluj, comuna Belis, in clasa si categorie de importanta:

Din punct de vedere seismic, cladirea are clasa de importanta IV si categorie de importanta D.

In ceea ce priveste evaluarea starii de degradare a elementelor structurale, expertii au constat ca proprietatea nu prezinta avarii, fisuri, crapaturi, tasari de fundatii, igrasie. Din examinarea constructiei a rezultat ca dimensiunile elementelor de rezistenta respecta proiectul si prevederile normativelor in vigoare.

Proprietarul a reusit sa obtina cu ajutorul Expertizei MLPAT intocmite, certificatul de atestare a edificarii pentru intocmirea cadastrului.

3. Expertiza MLPAT cadastru Cluj, Municipiul Cluj Napoca

Casa din Municipiul Cluj – Napoca are regim de inaltime S + P + M. Proprietatea a fost construita in anul 2014, cu structura de rezistenta din caramida si s-a executat fara Autorizatie de construire.

Incadrarea constructiei Municipiul Cluj Napoca, in clasa si categorie de importanta:

In urma evaluarii efectuate de experti, construcutia de incadreaza din punct de vedere al riscului seismic in clasa IV si categorie de importanta D.

Din evaluarea starii de degradare a structurii, expertii au constat ca aceasta constructie nu semnaleaza deteriorari ale elementelor structurale, avarii, fisuri. Din examinarea constructiei a rezultat ca dimensiunile elementelor de rezistenta respecta proiectul si prevederile normativelor in vigoare.
La fel ca in situatia anterioara, proprietarul a reusit sa obtina certificatul de atestare a edificarii pentru intocmirea cadastrului, cu ajutorul Expertizei MLPAT.

4. Expertiza MLPAT cadastru Cluj, Municipiul Cluj Napoca

Casa din Municipiul Cluj are regim de inaltime S+P+1. Este o locuinta construita in anul 2017 cu structura de beton armat, executata fara autorizatie de construire.

Incadrarea constructiei Municipiul Cluj Napoca, in clasa si categorie de importanta:

In urma evaluarii efectuate de experti, constructia se incadreaza din punct de vedere al riscului seismic in clasa IV si categorie de importanta D.
La nivelul elementelor structurale, expertii nostri MLPAT au constatat ca starea acestora este favorabila, nu s-au constat avarii.

Vrei sa îți actualizezi sau întocmești cadastrul pentru locuinta ta? Contacteaza-ne pentru întocmirea expertizei MLPAT și obținerea certificatului de edificare cu ajutorul ei.

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.