Retropesctiva anului 2021 Andaros Imob | Inginerie structurala

andaros imob retrospectiva anului 2021

Anul acesta, 2021, am avut nenumarate solicitari pentru proiectele, serviciile pe care le prestam si pentru expertize MLPAT. Clienti veniti din diferite cai de comunicare si clienti veniti din recomandari. Ce pot spune despre retrospectiva anului 2021? Clientii nostri au avut rezultate. De ce? Sa fie ”vinovata” expertiza MLPAT intocmita? Nu, nu doar asta conteaza. Un expert tehnic atestat MLPAT cunoaste legislatia in vigoare si isi cunoaste meseria. Ce a contat defapt? SUPORTUL, INDRUMAREA, SPRIJINUL, AJUTORUL, acestea au contat, pe langa expertiza MLPAT.

Am fost intr-o continua cunoastere a procedurilor si legislatiei in vigoare, asa am oferit informatii suplimentare clientilor nostri. Multi din ei ne-au ajutat cu multe din informatiile pe care le cunoastem, in spirit de solidaritate pentru toti ceilalti ce urmeaza aceeasi procedura si ca rasplata pentru efortul nostru depus. Pe aceasta cale tinem sa multimim clentilor pentru ajutor reciproc, increderea acordata si recomandarile facute catre alte persoane.

Si acum: Fapte, nu Vorbe

  1. Nu toti clientii ce au venit la noi cu o solicitare, au plecat cu un proiect intocmit, expertiza tehnica Mlpat sau orice alt document pe care il putem intocmi. Am identificat necesitatea, apoi am facut recomandarile, fara sa fie necesar sa beneficieze de serviciile noastre.
servicii expertize mlpat

2. Am tinut la curent clientii cu informatii noi. Am abordat subiecte noi, apoi le-am facut publice tuturor. Nu doar clientii nostri sau viitorii clienti pot beneficia de aceste informatii, ci si vizitatorii paginii noastre de Blog.

andaros imob

3. Am felicitat si participat la reusite clientilor nostri. Mai jos porneste lista cu reusite clientilor nostri, mesaje de multumire venite din partea lor, demonstrate prin documentele obtinute, scopul intocmirii documentatiei necesare, exemplu expertiza Mlpat.

pareri andaros imob
certificat edificare primaria capitalei
recenzii andaros imob

4. Ce ne dorim in 2022? Sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre, sa aducem mai multe servicii pe care le putem presta catre clienti si sa ne marim baza de cunostinte pentru a-i ajuta pe clienti si mai mult.

Vrei sa urmaresti alte mesaje, modele certificate de edificare, articole intersante in domeniul constructiilor si structurilor? Intra pe pagina noastra de Facebook, urmareste pagina si fii la curent cu tot ce publicam.

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.