POTI CRESTE AFACEREA ORIUNDE!

Salut! Noi suntem echipa Andaros Imob si prestam diverse servicii, printre care si cele imobiliare.

Piata imobiliara, cea in care de curand activam, este o piata plina de agenti si agenii imobiliare. Ca in orice domeniu, este loc pentru oricine, dar nu oricine se regaseste si exceleaza in ceea ce face. Important este sa iti placa ceea ce faci.

 

Totul a inceput atunci cand am simtit ca nu ne gasim locul, ca putem mai mult, ca avem vointa, credinta si ca avem puterea sa riscam incercand. Asa a aparut Andaros Imob.

Am fost reticienti la inceput, crezand ca imobiliarele nu sunt o afacere buna, dar si pentru ca am vazut concurenta acerba de care vom avea parte. Ne repetam tot timpul : ”De ce ne-ar alege clientii pe noi?” Inainte sa ne apucam de acest lucru, la 8 din 10 persoane parerea despre agentii imobiliari era una negativa. De ce acest lucru? Parerile sunt impartite. Fie ca este vorba de conceptia noastra, fie ca este vorba de o experienta in trecut, fie ca este vorba de o parere preluata de la alti oameni din cerul lor de prieteni etc.

 

Am pornit cu pasi mici, neincrezatori, dar cu vointa. Nu am putut sa multumim pe toata lumea si sa rezolvam fiecare caz in parte, dar ne-am lasat o usa deschisa in ceea ce ii priveste pe clienti, o usa ce poate se va deschide cand nici nu te astepti. (si aici m-am referit la toate serviciile pe care le prestam)

 

Clientii nostrii de pana acum au venit din recomandari, dar si din piata rece, in urma promovarii alor proprietati si a interactonarii cu noi. Metoda -recomandare- este una din cele mai importante metode de promovare, zic eu. Multumeste un client si iti aduce inca 10, nemultumeste un client si iti va face o recomandare nepotrivita la inca 20.

In urma colaborarii cu clientii, am tot fost intrebati atunci cand ne sunau pentru anunturile promovate de noi, daca pozele sunt reale, daca localizarea este cea prezentata in anunt, daca pretul este afisat corect. Am fost uimiti sa avem tot felul de intrebari de genul, dar ascultand expertienta lor si uitandu-ne in jur am vazut ca sunt si alte metode de marketing decat cele abordate de noi. In razboi si in imobiliare orice este permis:))

Atata timp cat esti atent la nevoile clientului, ii oferi servicii de calitate si ii arati seriozitate, consider ca aceste lucruri iti pot aduce numai plus valoare.

 

De curand ne-am deschis un punct de lucru, un moment foarte important pentru noi si vrem sa impartasim acest lucru cu tine. Am facut o mini inaugurare. De ce mini? Pentru ca suntem la inceput si nu am avut multe persoane prezente la acest eveniment, dar cei ce au fost prezenti tin sa le multumesc pentru interesul acordat. Dupa parerea mea, poti creste afacerea in orice loc, oricat de mic sau in orice loc s-ar afla. Primul nostru sediu se afla pe Calea Vitan, nr. 22, bl.9, parter. Te asteptam la o cafea!

Cu siguranta la urmatorul nostru punct de lucru deschis, ii voi invita pe toti colegii mei din aceleasi domeniu.

Cam asta este povestea noastra, dar care nu se termina aici.

 

Dragi colegi din domeniul imobiliarelor, pentru voi cum a fost la inceput?

 

 

 

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.