Schita cadastrala online

  • Acasa
  • /
  • Schita cadastrala online

Ce este cadastrul?

Cadastrul reprezintă activitatea desfășurată pentru a determina și  stabili identificarea,  măsurarea  sau înregistrarea  în detalii cât mai precise a imobilelor sau terenurilor, înscrise în planuri cadastrale.

 

Care este rolul schiței cadastrale?

Schița cadastrală redă grafic totalitatea suprafețelor unui imobil, în scopul obținerii unor rezultate cât mai exacte prin care să se asigure actualitatea informațiilor.

Emitem schița cadastrală online, conform original OCPI

Este simplu! Vom discuta în detaliu nevoile tale, pentru a știi exact cum te putem ajută. Fie că ai pierdut schita cadastrală, fie că este degradat exemplarul pe care îl aveai, venim în ajutorul tău

Iți suntem la dispoziție online, prin email, sau telefonic.

 

Servicii adiancente – Schița Cadastrală

Proiectare schiță cadastrală- modelul copiei vechi, în cazul degradării

Schiță cadastrală și cadastru întocmit și înregistrat de cadastrist

 

Cât durează emiterea schiței cadastrale de la OCPI

Emiterea schiței cadastrale conform duplicatelor iriginale de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, durează 2 zile lucrătoare.

 

Cât durează întocmirea schiței cadastrale conform cu schița veche

În cazul degradării schiței cadastrale vechi, revenim în ajutorul tău cu proiectarea schiței noi, cu aceleași suprafețe, aceleași împărțiri și aceleași destinații ale camerelor, pentru o vizibilitate mai bună în cazul prezentării acesteia unor potențiali cumpărători (în caz de vânzare a proprietății). Termenul de execuție este de 1 zi lucrătoare.

 

Cât durează întocmirea schiței cadastrale avizate de Cadastrist Autorizat

Măsurătorile și proiectarea schiței proprietății, conform cu realitatea durează 2 zile lucrătoare. Acestea se predau semnate și ștampilate de către cadastristul nostru autorizat.

Aceste schițe sunt necesare de obicei, în momentul în care sunt prezente modificări interioare ale proprietăților. Este posbil că la notariat sau chiar la banca, în cazul în care ai un cumpărător ce accesează credit bancar, să solicite schița cadastrală cu nouă compartimentare a proprietății.

Pe lângă această schița/releveu modificat, o să ai nevoie și de o expertiză MLPAT din care să se ateste că nu s-a afectat structura de rezistență în urmă modificărilor – Vezi detalii AICI

 

Care sunt documentele necesare înregistrării cadastrului?

Cerere tip;

Documentație cadastrală – original;

Înscrisul justificativ al solicitării: hotarâre judecătorească definitivă și irevocabilă, declarație autentică, act administrativ etc – original/copie legalizată, după caz;

Extras de carte funciară pentru informare;

Dovadă achitării integrale a tarifului.

 

Care sunt documentele necesare eliberării Schiței Cadastrale de la OCPI

Pentru eliberarea schiței cadastrale de la Ocifiul de Cadastru si Publicitate Imobiliare, avem nevoie de un extras de carte funciară, adresa, copie CI proprietar și un număr cadastral.

 

Cât costă emitere Schiță Cadastrală conform original OCPI

Emiterea schiței cadastrale conform cu originalul de la OCPI, costa 100 lei.

 

Ai nevoie de schița cadastrală? Contacteaza-ne!

0723095532

office@andaros-imob.ro

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.