Ne ocupam de obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii in locul tau

Ne ocupam de obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii in locul tau

-serviciu de obtinere certificat edificare-

 

Adeverinta de atestare a edificarii este un document care se obtine potrivit articolului 37, alin (6) din Legea 50/1991.

 

Procesul de obtinere a Adeverintei de atestare a edificarii poate fi diferit pentru fiecare Sector in parte. Certificatul de edificare se obtine in urma Expertizei MLPAT intocmita de catre un expert tehnic atestat si autorizat in constructii.

Ne putem ocupa de Expertiza MLPAT care se solicita in vederea eliberarii Adeverintei de atestare a edificarii. Iar daca esti din Bucuresti, te putem ajuta cu serviciu de obtinere Certificat edificare.

 

Ce presupune serviciul complet de obtinere a Adeverintei de atestare a edificarii?

Pentru ca intelegem cat de important este timpul tau iti punem la dispozitie serviciul nostru prin care ne ocupam de obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii in locul tau, de la A la Z.

Pe langa intocmirea Expertizei MLPAT, echipa noastra se va ocupa de cadastrul/ documentatia de arhitectura necesare certificatului de edificare si de depunerea actelor in scopul eliberarii Adeverintei de edificare.

Bucura-te de timpul tau asa cum iti doresti si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de documentatia de care ai nevoie in locul tau, alegand serviciu de obtinere certificat edificare.

 

Cum am ajutat o clienta sa obtina Adeverinta de edificare pentru Sectorul 4, prin serviciul de obtinere certificat edificare pus la dispozitie?

 

Clienta care a obtinut Adeverinta de atestare a edificarii apeland la serviciul complet pe care l-am pus la dispozitie este din Sectorul 4. Aceasta a efectuat modificari nestructurale in apartament fara Autorizatie, iar inscrierea in Cartea Funciara a proprietatii s-a facut conform articolului 37, alin (6) din Legea 50/1991, mentionat mai sus.

 

Pentru obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii, echipa noastra s-a ocupat de urmatorii pasi:

  • Intocmirea Expertizei MLPAT solicitata in vederea obtinerii Adeverintei de atestare edificarii

 

  • Actualizarea cadastrului in urma modificarilor efectuate fara Autorizatie

 

  • Depunerea actelor necesare eliberarii Adeverintei de atestare a edificarii

 

Adeverinta de atestare e edificarii obtinuta pentru clienta noastra din Sectorul 4:

serviciu de obtinere certificat edificare

 

Vrei sa apelezi la serviciul nostru de obtinere a Adeverintei de atestare a edificarii? Contacteaza-ne, explica-ne situatia ta si ne vom ocupa de intreg procesul pentru obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii!

 

 

Comment(1)

Model Adeverinta de atestare a edificarii Sector 6 – Expertiza MLPAT Bucuresti
25 iulie 2022 At 2:41 pm

[…] Pentru intocmirea Expertizei MLPAT in scopul obtinerii Adeverintei de edificare a apelat si clienta noastra pentru proprietatea situata in Sectorul 6 al Bucurestiului. De asemenea, echipa noastra s-a ocupat si de serviciul de depunere a actelor. Daca vrei sa citesti mai multe despre serviciul complet prin care te putem ajuta cu obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii, click aici.  […]

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.