Andaros Imob

Contact

0723.095.532 0733.479.973

Autorizatie de demolare

autorizatie desfiintare

Obtinere autorizatie de demolare

Poti obtine mai usor autorizatia de demolare. Te ajutam cu acte necesare pentru autorizatia de demolare, si cu pregatirea dosarului necesar si cu depunerea lui la primariile din Bucuresti. 

Castiga timp cu obtinerea autorizatiei de demolare si lasa-ne sa te ajutam.

Obtii mai usor actele necesare pentru autorizatie de demolare. 

Intri in legalitate cu lucrarile si esti conform din punct de vedere legal

Poti vinde imobilul, il poti asigura, da spre mostenire, succesiune etc

Castigi timp pentru ca noi ne ocupam de documentatie si procedura

Castigi timp pentru ca la noi ai toate persoanele autorizate de care ai nevoie

autorizatie de demolare

Rapiditate

termene mici de executie

Livrare gratuita

in toate orasele

ANDAROS IMOB

Cum se elibereaza autorizatia de demolare?

Autorizatia de demolare se elibereaza urmand aceeasi procedura necesara la obtinerea autorizatiei de construire. Primul pas este eliberarea unui certificat de urbanism. Pentru imobilele din Bucuresti, avem acest serviciu prin care ne ocupam noi de obtinerea certificatului de urbanism pentru proprietari. 

Odata ce ai certificatul de urbanism  putem trece la al doilea pas, pregatirea documentelor solicitate in el pentru eliberarea autorizatiei de demolare. Cum te ajutam noi ca sa obtii mai usor autorizatia de demolare?

Proiecte

Te ajutam cu documentatiile de arhitectura sau putem colabora pentru mai multe documentatii necesare sa-ti obtii autorizatia de construire / demolare.

Consultanta

Primesti consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire sau de demolare. Stii ce sa faci mai departe cu documentatiile pe care le obtii cu ajutorul nostru.

Cunostinte

Te informam despre procedurile pe care le cunoastem ca sa stii cum sa procedezi. Te ajutam cu informatiile si cunostintele acumulate in tot timpul acesta.

Indrumare

Primesti indrumare pentru obtinerea autorizatiei de demolare sau construire. Te indrumam cu procedurile pe care le cunoastem.

Timp

Scutesti timpul, pentru ca la noi gasesti ce ai nevoie pentru a obtine autorizatia de construire sau demolare (proiecte, expertiza tehnica, referate verificare).

Rezolvare

Gasim solutia potrivita sa rezolvam situatia cu lucrarile tale. La noi au venit de-a lungul timpului clienti cu diferite situatii complexe sau mai putin complexe, pentru ajutor.

Cand ai nevoie de autorizatie de demolare?

Atunci cand vrei sa demolezi complet sau partial o constructie, ai nevoie de autorizatia de demolare. Autorizatia de demolare este necesara ca lucrarile sa se execute conform cerintelor fundamentale privind calitatea in constructii si in conformitate cu reglementarile de urbanism aprobate in zona. 

autorizatie de demolare

Legea 50/1991, art.1 permite efectuarea lucrarilor de constructii doar in baza autorizatiei de demolare sau de construire, dupa caz.

Autorizatie de demolare casa veche sau batraneasca

O casa veche sau batraneasca poate fi demolata in baza autorizatiei de demolare, in conditii sigure. Demolarea unei constructii vechi este una dintre cele mai frecvente teme solicitate de proprietari. Pentru demolarea constructiei vei avea nevoie si de expertiza tehnica pentru demolare. 

In expertiza tehnica pentru demolare casa veche sau casa batraneasca se aduce informatii cu privire la constructia ce urmeaza sa fie demolata, materialele din care este executata, starea de degradare etc. 

Certificat de urbanism scop eliberare autorizatie demolare

Certificatul de urbanism se va emite in scopul desfiintarii constructiei existente si obtinerea lui este primul pas ca sa obtii autorizatia de demolare. Ce informatii cuprinde certificatul de urbanism? Acesta ofera informatii despre regimul juridic, economic si tehnic al imobilului.

Tot din certificatul de urbanism poti afla lista cu acte necesare pentru autorizatia de demolare. 

Cerere autorizatie de demolare

In certificatul de urbanism, la punctul 5, se specifica faptul ca cererea pentru eliberarea autorizatiei de demolare trebuie insotita de lista cu documente solicitata in certificatul de urbanism. Asadar, pentru eliberarea autorizatiei de demolare, la dosarul necesar se adauga si cererea completata. 

Cererea este pusa la dispozitie de autoritatea ce se ocupa de eliberarea autorizatiei de demolare. Noi ti-am lasat ca modele cererile pentru autorizatia de demolare sau de construire de la fiecare sector din Bucuresti. 

Despre Andaros Imob

Pana in acest moment am ajutat mii de oameni sa isi rezolve problemele intampinate, fie ca a avut nevoie de o expertiza tehnica in constructii, de un proiect de arhitectura pentru actualizare cadastru, obtinere certificat de urbanism, obtinere certificat de edificare sau autorizatie de constructie. I-am ajutat si pe cei ce au avut nevoie de un sfat sau consultanta, chiar daca acestia nu au avut nevoie de unul din serviciile noastre. Vezi pareri de la cativa oameni ce au intrat in contact cu echipa Andaros Imob.

Experienta noastra acumulata pana in acest moment te ajuta pe tine sa parcurgi procesul in rezolvarea problemei sau indeplinirea dorintelor, mai simplu si mai rapid.

01.

Autorizatie de demolare - completa

Ai o constructie veche, in stare de degradare si vrei sa eliberezi terenul? Daca vrei sa demolezi complet o constructie, ai nevoie de autorizatie de demolare. 

02.

Autorizatie de demolare - partiala

Ai o constructie pe care vrei sa o demolezi partial? Demolarea trebuie sa respecte proiectul de demolare si autorizatia de demolare, pentru ca lucrarile sa fie sigure. 

ANDAROS IMOB

Reusitele echipei

Suntem mandri de reusitele noastre si de reusitele clientilor nostri. Certificate de urbanism, certificate de edificare, expertize tehnice in constructii, proiecte DTAC, autorizatii de constructie, sfaturi, indrumari, dosare depuse, reusite, toate la Andaros Imob.

Clientii au apelat la serviciile noastre pentru diferite documentatii, proiecte si avize, sa poata obtine autorizatia de constructie pentru casa, balcon, garaj  gard, magazie, hala, anexe, renovare apartament. Am colaborat cu clienti si pentru serviciul complet de obtinere a autorizatiei de construire sau demolare (pregatire acte, pregatire dosar, depunere dosar), de la primariile din Bucuresti. 

Model autorizatie demolare

Model certificat de urbanism

autorizatie de constructie

Model autorizatie constructie

Colaborarea cu Andaros Imob

Serviciu obtinere autorizatie de demolare

Punem la dispozitie serviciul complet de obtinere autorizatie de demolare pentru imobile din Bucuresti. Serviciul include pe langa pregatirea actelor si pregatirea, depunerea dosarului la primarie si ridicarea autorizatiei.

Arhitect autorizat cu drept semnatura

Memoriul tehnic si planurile ce iti sunt necesare sunt intocmite de arhitect cu drept de semnatura, autorizat si atestat. Ai scapat de grija de a cauta separat arhitect, pentru ca este in echipa noastra si te va ajuta cu proiectul necesar de arhitectura pentru autorizatia de demolare.

Servicii in toate orasele

Avem diferite servicii cu care te putem ajuta ca sa obtii mai usor autorizatia de demolare: proiecte de arhitectura si rezistenta, expertiza tehnica, verificare tehnica a proiectelor pentru obtinerea autorizatiei de demolare. Aceste servicii sunt disponibile in toata tara.

Verificatori proiecte

Nu trebuie sa cauti verificatori de proiecte care sa te ajute cu verificare tehnica a proiectului de arhitectura si rezistenta. Te ajutam si cu verificarea proiectelor pentru autorizatia de demolare, cu referatele de verificare ce trebuie adaugate la dosar.

Servicii obtinere Certificat de Urbanism

Daca nu ai un certificat de urbanism eliberat, te ajutam noi sa il obtii de la primariile din Bucuresti. Daca proprietatea ta nu este din Bucuresti, te putem ajuta cu memoriul tehnic si cu extrasul de carte funciara, ca sa il obtii mai usor.

Consultanta, indrumare si recomandari

Cunoastem procedura de obtinere a autorizatiei de construire si demolare si te putem ajuta. Toate informatiile pe care le-am dobandit in timp le vei primi din partea noastra. Vei primi indrumare prin cunostintele pe care le detinem de-a lungul timpului.

Expert tehnic autorizat

Intocmim expertize tehnice mlpat in conformitate cu normele in vigoare intocmite de ingineri constructori calificati si atestati mlpat. Expertiza tehnica este solicitata in certificatul de urbanism pentru eliberarea autorizatiei de demolare, iar noi te ajutam cu ea.

Livrare gratuita

Nu trebuie sa te prezinti pana la biroul nostru ca sa iti ridici documentele. Colaboram cu o firma de curierat si ai livrare gratuita. Pana in acest moment am livrat expertize tehnice in Bucuresti, Ilfov, Snagov, Iasi, Cluj, Buzau, Bacau.

Rulează videoul
Rulează videoul

Ce se poate construi fara autorizatie de constructie?

Urmareste-ne videoclipurile pe youtube si da un SUBSCRIBE canalului nostru pentru a fi la curent cu cele mai actuale postari. Click pe butonul de mai jos!

Acte necesare autorizatie de demolare

Te ajutam prin depunerea dosarului cu acte necesare pentru autorizatia de demolare la primariile din Bucuresti sau daca imobilul tau este din alta zona, ne poti trimite certificatul de urbanism si iti confirmam cu ce documentatii te putem ajuta. Pe clientii nostri i-am ajutat cu proiectele necesare, cu expertiza tehnica pentru demolare, cu verificarea proiectelor de demolare. Pe langa acestea, pe clientii cu imobile in Bucuresti i-am ajutat si cu avizele de amplasament necesare. Multi proprietari din orasul Bucuresti ne-au solicitat sa ii ajutam si pe partea de pregatire si de depunere a dosarului la primarie, ca sa aiba mai mult timp pentru ei si sa obtina autorizatia de demolare fara batai de cap. 

Cele mai solicitate acte intr-un certificat de urbanism pentru eliberarea autorizatiei de demolare au fost:

autorizatie de constructie

Autorizatie demolare casa veche, batraneasca

autorizatie de constructie

Autorizatie demolare anexe gospodaresti

autorizatie de constructie

Autorizatie demolare pentru constructii

Expertiza tehnica demolare

Expertiza tehnica pentru demolare este intocmita de un expert tehnic MLPAT si este necesara ca sa obtii autorizatia de desfiintare. Noi te ajutam cu expertiza tehnica demolare. 

In raportul de expertiza MLPAT se evalueaza fezabilitatea demolarii constructiei, se evalueaza starea actuala a constructiei si se pot aduce in vedere instructiuni si masuri cu privire la executare. 

Proiecte autorizatie demolare: te ajutam cu proiectul DTAD solicitat in certificatul de urbanism, faza arhitectura si rezistenta. 

Verificare proiecte autorizatie demolare: verificarea tehnica a proiectului este obligatorie si este efectuata de verificatori de proiecte specializati. Noi te putem ajuta si cu verificarea tehnica a proiectelor. 

Avize / acorduri: poti avea nevoie de avize ca sa obtii autorizatia de demolare, iar noi te putem ajuta sa le obtii pentru imobile din orasul Bucuresti. 

Proiect D.T.A.D pentru demolare

Proiectul DTAD inseamna documentatia tehnica pentru eliberarea autorizatiei de demolare.

Referate de verificare PROIECT DEMOLARE

Referatele de verificare sunt solicitate in certificatul de urbanism si sunt intocmite de verificatorii de proiecte specializati.

Castiga timp: ai persoanele autorizate care sa te ajute cu actele, intr-un singur loc

Scapi de grija cautarilor inginerilor si persoanelor specializate

Iti facem oferta pentru actele necesare pentru autorizatie demolare cu care te putem ajuta

Ai indrumare cu procedura de obtinere a autorizatiei de demolare

Poti efectua lucrarile mai rapid, ajutandu-te noi cu actele necesare

01.

Taxa autorizatie de demolare

Cat este taxa pentru autorizatia de demolare? Pentru eliberarea autorizatiei de demolare se solicita o taxa ce trebuie achitata, iar dovada de achitare se depune la dosar. 

Taxa autorizatiei de demolare se calculeaza 0.1% din valoarea impozabila a constructiei. De exemplu, daca valoarea impozabila a constructiei este de 60000 de lei, atunci taxa autorizatiei de demolare se calculeaza 0.1% din 60000 lei, respectiv 600 de lei. 

02.

Demolare casa veche fara autorizatie

Ai efectuat demolarea unei case vechi fara autorizatie? Conform art. 1 din Legea 59/1991, efectuarea lucrarilor de constructii se face doar in baza autorizatiei de desfiintare, daca vorbim de lucrari de demolare, sau de construire, in cazul lucrarilor de construire. 

Demolarea casei vechi fara autorizatia de demolare necesara este ilegala si poate fi sanctionata de autoritati. Atunci cand demolezi respectand autorizatia, documentatiile si proiectele obtinute, asiguri ca lucrarile se executa in siguanta si ca nu pun in pericol constructii existente sau siguranta publica. 

03.

Proiectul de demolare - de ce ai nevoie de el?

Te ajutam cu proiectul de demolare de care ai nevoie, cu proiectul DTAD faza arhitectura si rezistenta, partile scrise si desenate (plansele). Inginerul specializat pe partea de rezistenta si arhitectul te ajuta cu proiectele de demolare pe specialiarea pentru care sunt atestati. 

Respectandu-se prevederile din proiectul de demolare, lucrarile nu pun in pericol imobilele din vecintate si nu afecteaza proprietatile vecine.

Cele mai frecvente intrebari

Cum ne poti transmite informatiile?

Documentele și datele transmise sunt confidentiale si le poti transmite pe mail sau pe whatsapp. Acestea se vor utiliza doar in scopul serviciului. Datele personale vor fi sterse din sistemul nostru dupa ce se incheie colaborarea.

Termen eliberare autorizatie de DEMOLARE

Termenul de eliberare a autorizatiei de demolare este, in medie, de 30 de zile de la data inregistrarii cererii pentru eliberarea autorizatiei de demolare.