Andaros Imob

Contact

0723.095.532 0733.479.973

Proiect rezistenta

inginer structurist

Proiect rezistenta - inginer structurist

Te ajutam cu proiectul de rezistenta, necesar pentru autorizatia de construire sau demolare. Memoriu si planuri de rezistenta, intocmite de inginer structurist, autorizat si atestat. 

Servicii inginer structurist complete, pentru case, apartamente, spatii, hale:

proiect arhitectura

Servicii complete pe partea de rezistenta pentru lucrarile tale

Castigi timp: ai toate serviciile necesare intr-un singur loc

Persoane autorizate si atestate: inginer structurist – inginer expert tehnic

Putem colabora si pentru alte proiecte pentru autorizatie

Poti obtine mai rapid si mai usor autorizatia de construire / demolare

Rapiditate

termene mici de executie

Livrare gratuita

in toate orasele

ANDAROS IMOB

Ce este proiectul de rezistenta?

Proiectul de rezistenta este un proiect tehnic de care ai nevoie ca sa obtii autorizatia de construire sau de demolare. Conform legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor, documentatia depusa trebuie sa contina si proiectul pentru autorizarea lucrarilor. 

De unde stii cand ai nevoie de proiect de rezistenta? Daca ai regasit in certificatul de urbanism proiect tehnic DTAC sau DTAD, atunci trebuie sa apelezi la un inginer structurist care sa te ajute cu proiectul de rezistenta. 

Proiectul DTAC este documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire si este necesar cand vrei sa aduci lucrari de constructii, precum: construirea unui balcon, construirea unei case, extinderea casei, modificari interioare etc. De proiectul DTAD ai nevoie cand vrei sa demolezi o constructie si sa obtii autorizatia de demolare. 

Documentatiile tehnice DTAD si DTAC au 3 parti, partea de rezistenta, arhitectura si instalatii. Noi te ajutam cu proiectul de rezistenta pentru a obtine autorizatia de construire sau demolare. Arhitectul echipei te poate ajuta si cu proiectul de arhitectura. 

Proiecte

Te ajutam cu proiectul de rezistenta sau putem colabora pentru mai multe documentatii necesare sa-ti obtii autorizatia de construire / demolare.

Consultanta

Primesti consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire sau de demolare. Stii ce sa faci mai departe cu documentatiile pe care le obtii cu ajutorul nostru.

Cunostinte

Te informam despre procedurile pe care le cunoastem ca sa stii cum sa procedezi. Te ajutam cu informatiile si cunostintele acumulate in tot timpul acesta.

Indrumare

Primesti indrumare pentru obtinerea autorizatiei de construire. Te indrumam cu procedurile pe care le cunoastem.

Timp

Scutesti timpul, pentru ca la noi gasesti ce ai nevoie pentru a obtine autorizatia de construire sau demolare (proiecte, expertiza tehnica, referate verificare).

Rezolvare

Gasim solutia potrivita sa rezolvam situatia cu lucrarile tale. La noi au venit de-a lungul timpului clienti cu diferite situatii complexe sau mai putin complexe, pentru ajutor.

Lucrari constructii ce necesita proiect rezistenta

Fie ca vrei sa construiesti o casa, fie ca vrei sa amplasezi o caseta luminoasa, sa extinzi o constructie sau sa aduci modificari interioare in apartament, pe langa alte documente necesare sa obtii autorizatia de construire, in documentatiile intocmite trebuie sa fie inclus si proiectul de rezistenta. Proiectul de rezistenta se realizeaza alaturi de proiectul de arhitectura, pentru lucrari propuse sau executate. Te ajutam cu proiectul de rezistenta, dar si cu proiectul de arhitectura. Proiectul de arhitectura sta la baza intocmirii proiectului de rezistenta.

Proiectul de rezistenta are 2 parti: partea scrisa din proiectul tehnic este memoriul tehnic de rezistenta, iar din partea desenata fac parte planurile de rezistenta ale proiectului. Te putem ajuat cu proiect rezistenta casa, apartament, spatiu comercial, hala.

Proiect tehnic rezistenta pentru lucrari propuse

Pentru lucrarile propuse, pentru care vrei sa obtii autorizatie de construire sau demolare, ai nevoie de proiect de rezistenta. Proiectul de rezistenta cuprinde informatii si calcule despre fundatie, stalpi, grinzi, armaturi, sistem de prindere etc, aspecte ce tin de siguranta si conformitatea executarii lucrarilor propuse. 

Proiect tehnic rezistenta pentru lucrari executate

Ai lucrari executate fara autorizatie de construire, pe care vrei sa le autorizezi? Atunci ai nevoie de proiect tehnic de rezistenta. In certificatul de urbanism pentru autorizarea lucrarilor executate, ti se solicita documentatie tehnica DTAC, alcatuita din proiectul de rezistenta, arhitectura si instalatii.  Proiectul de rezistenta pentru lucrari executate verifica conformitatea lucrarilor executate si calitatea lor. 

Documentatiile tehnice DTAC, DTAD si DTOE

Proiectul DTAC este prescurtarea de la documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire. Proiectul DTAD este prescurtarea de la documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de demolare. Proiectul de rezistenta se intocmeste la faza DTAC sau la faza DTAD, in functie de natura lucrarilor: de construire sau de demolare. Alaturi de proiectele DTAC si DTAD, in functie de caz, se solicita si proiectul DTOE. 

Vrei sa colaborezi cu noi pentru documentatia tehnica DT, necesara ca sa obtii autorizatia de construire sau de demolare? Te ajutam cu proiectele de care ai nevoie. 

Proiect rezistenta inginer structurist - top 4 teme frecvente

Acestea sunt cele mai frecvente lucrari pentru care am obtinut proiect tehnic de rezistenta pentru clientii nostri. 

01.

1.

Proiect rezistenta modificari interioare

Lucrarile tip modificari interioare, propuse sau executate, sunt lucrari foarte des intalnite la clientii ce ne apeleaza. Modificarile interioare sunt frecvente la apartamente si case: construire pereti, desfiintare parapet, vestibul, debara, camara etc. 

02.

2.

Proiect rezistenta lucrari de extindere

La case si vile, lucrarile de extindere sunt foarte frecvente, atat pe plan orizontal, cat si vertical. Extinderea cu constructii tip terasa, mansarda, garaj, magazii, bucatarie de vara sunt printre cele mai intalnite teme pentru care ajutam clienti cu proiect de rezistenta.

03.

3.

Proiect rezistenta construire balcon

O mare parte din clienti ne-au solicitat proiect de rezistenta pentru obtinerea autorizatiei de construire, pentru constructia unui balcon la parter sau pentru inchiderea balconului. Noi am ajutat cu proiectele de rezistenta si arhitectura. 

04.

04.

Proiect rezistenta ridicare constructii

La constructia unui imobil nou pentru care obtii autorizatie de construire, vei avea nevoie de proiect de rezistenta, ca sa asiguri executia lucrarilor in conformitate cu cerintele privind calitatea in constructii, pe partea de rezistenta. 

Despre Andaros Imob

Pana in acest moment am ajutat mii de oameni sa isi rezolve problemele intampinate, fie ca a avut nevoie de o expertiza tehnica in constructii, de un proiect de arhitectura pentru actualizare cadastru, obtinere certificat de urbanism, obtinere certificat de edificare sau autorizatie de constructie. I-am ajutat si pe cei ce au avut nevoie de un sfat sau consultanta, chiar daca acestia nu au avut nevoie de unul din serviciile noastre. Vezi pareri de la cativa oameni ce au intrat in contact cu echipa Andaros Imob.

Experienta noastra acumulata pana in acest moment te ajuta pe tine sa parcurgi procesul in rezolvarea problemei sau indeplinirea dorintelor, mai simplu si mai rapid.

ANDAROS IMOB

Reusitele echipei

Suntem mandri de reusitele noastre si de reusitele clientilor nostri. Certificate de urbanism, certificate de edificare, expertize tehnice in constructii, proiecte de rezistenta si arhitectura, proiect tehnic DTAD, proiect tehnic DTAC sau DTOE, autorizatii de constructie, sfaturi, indrumari, dosare depuse, reusite, toate la Andaros Imob.

autorizatie de constructie

Model autorizatie de construire

Model autorizatie de demolare

autorizatie de construire

Model autorizatie de construire

Colaborarea cu Andaros Imob

Inginer structurist autorizat

Inginer structurist, autorizat si atestat si expert tehnic. Servicii proiect rezistenta si expertiza tehnica in toate judetele din tara.

Verificare proiect rezistenta

Proiectul de arhitectura trebuie verificat, stampilat si semnat de un verificator de proiecte. Te ajutam si cu referatele de verificare pentru autorizatie construire.

Servicii in toate orasele

Contacteaza-ne pentru proprietatea ta. Serviciile noastre sunt disponibile in toata tara. Te ajutam, indiferent de locatia imobilului tau.

Termene mici de executie

Avem termene mici de executie a lucrarilor. Iti comunicam exact cat dureaza sa te ajutam cu serviciile de rezistenta pe care ni le soliciti.

Proiect rezistenta complet

De la noi poti pleca cu proiectul de rezistenta complet (memoriu tehnic rezistenta si planuri), stampilat si semnat de inginer.

Consultanta si indrumare

Am avut foarte multe lucrari si situatii ce ne-au ajutat sa cunoastem procedurile, iar noi te putem ajuta cu consultanta si indrumare.

Servicii autorizatie construire

Lucram cu persoane autorizate care sa te ajute si cu restul de documentatii pentru autorizatia de construire, inclusiv cu verificarea proiectului de rezistenta.

Livrare gratuita

Livrarea lucrarilor noastre este gratuita. Nu trebuie sa vii la birou sa iei tu lucrarile. Firma de curierat ti-o poate aduce direct la usa ta.

Rulează videoul
Rulează videoul

Urmareste-ne pe Youtube!

Urmareste-ne videoclipurile pe youtube si da un SUBSCRIBE canalului nostru pentru a fi la curent cu cele mai actuale postari. Click pe butonul de mai jos!

Inginer structurist atestat A1 si A8 - inginer expert tehnic

Cauti un inginer structurist care sa te ajute cu proiectul de rezistenta? Pe langa proiectul intocmit pe partea de rezistenta, inginerul te ajuta si cu expertiza tehnica ce se solicita in certificatul de urbanism, ca sa obtii autorizatia de construire sau de demolare. Iti predam proiectul de rezistenta intocmit, semnat si stampilat de catre inginerul structurist. Pe proiectul tehnic trebuie sa apara si stampila verificatorului de proiecte atestat pe partea de rezistenta. Te ajutam si cu verificarea tehnica a proiectului de rezistenta, cu referatele de verificare. La final, iti putem preda proiectul de rezistenta, pregatit conform in scopul obtinerii autorizatiei de construire sau demolare. 

proiect rezistenta autorizatie construire

Servicii inginer structurist pentru proiect rezistenta casa

proiect rezistenta apartament

Servicii inginer structurist pentru proiect rezistenta apartament

proiect rezistenta spatiu comercial

Servicii inginer structurist pentru proiect rezistenta spatii sau hale

Cine verifica proiectul de rezistenta?

Proiectul de rezistenta, dupa finalizare, este dat catre verificare. Verificarea tehnica a proiectului este obligatorie, conform legii. 

Dupa ce proiectul de rezistenta este intocmit, semnat si stampilat de catre inginerul structurist autorizat, este predat verificatorului de proiecte pe partea de rezistenta. Nu trebuie sa cauti un verificator de proiecte, pentru ca iti punem la dispozitie si serviciul de verificare proiecte. 

Verificarea calitatii proiectelor se face de catre specialisti verificatori atestati. Fiecare proiect din DTAC sau DTAC – rezistenta, arhitectura, instalatii – este verificat de catre verificatori de proiecte atestati pe fiecare specializare. Doar un verificator de proiecte atestat pe partea de rezistenta poate face verificarea proiectului de rezistenta. 

Specialistul verificator al proiectelor de rezistenta asigura calitatea tehnica a proiectului intocmit si urmareste respectarea reglementarilor tehnice in vigoare.

Verificarea proiectului este obligatorie pentru toate constructiile noi si proiectele intocmite pentru modificari interioare, lucrari de extindere, amplasare casete/reclame luminoase, panouri publicitare, lucrari de demolare etc. 

PROIECT DTAC rezistenta si arhitectura

Vrei sa obtii autorizatie de construire si ai nevoie de proiect DTAC? Nu trebuie sa cauti un arhitect care sa te ajute cu proiectul de arhitectura. Noi te putem ajuta si cu acest proiect.

PROIECT DTAD rezistenta si arhitectura

Vrei sa obtii autorizatie de demolare si ai nevoie de proiect DTAD? Nu trebuie sa cauti un arhitect care sa te ajute cu proiectul de arhitectura pentru lucrarile de demolare.

Ingineri si verificatori de proiecte de rezistenta, atestati si autorizati

Servicii in Bucuresti si in toate orasele / localitatile din tara

Inginer structurist Bucuresti – servicii proiect rezistenta si expertiza tehnica

Servicii consultanta pentru lucrari de construire / demolare

Servicii obtinere autorizatie de construire / demolare

1.

1.

Ce contine un proiect de rezistenta?

Inginerul atestat pe partea de rezistenta intocmeste proiectul de rezistenta. Proiectul de rezistenta faza DTAC si DTAD contine memoriul tehnic de rezistenta si planurile de rezistenta. 

Atat memoriul tehnic, cat si planurile aferente sunt predate semnate si stampilate de inginerul autorizat si atestat pe rezistenta. Pentru a obtine autorizatia de construire sau de demolare, acestea trebuie verificate, stampilate si semnate si de catre un verificator de proiecte. 

2.

2.

Planurile de rezistenta (plansele)

Ce poate cuprinde partea desenata din proiectul de rezistenta?

– planuri rezistenta situatia initiala

– planuri rezistenta situatia propusa / existenta

– planuri modificari propuse 

– planuri detalii fundatie 

– planuri armare fundatie

03.

03.

Memoriul tehnic de rezistenta

Ce poate cuprinde partea scrisa din proiectul de rezistenta (memoriul tehnic de rezistenta)?

– conditii de amplasament

– descrierea lucrarilor propuse sau executate

– instructiuni privind executia lucrarilor

– masuri protectia muncii

– normative

Cele mai frecvente intrebari

Se poate construi doar cu dtac?

Multi proprietari se intreaba daca se poate construi doar cu DTAC. Raspunsul este nu. Proiectul DTAC este una din documentatiile de care ai nevoie sa obtii autorizatia de costruire. Documentatia tehnica DTAC nu tine loc de autorizatie de construire.

DTAC ce inseamna?

DTAC inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire. Proiectul DTAC se solicita atunci cand eliberezi certificatul de urbanism ca sa obtii autorizatia de construire.

DTAD ce inseamna?

DTAD inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de demolare, solicitat in certificatul de urbanism, atunci cand vrei sa obtii autorizatia de demolare.