Andaros Imob

Contact

0723.095.532 0733.479.973

Aviz de amplasament

primesti avizele usor

Obtinere avize de amplasament

Noi iti obtinem avizele de amplasament pentru autorizatia de construire sau demolare. Te scapam de grija obtinerii lor. Poti avea avizele sau acordurile de amplasament solicitate in certificatul de urbanism mai usor, fara sa te ocupi tu de ele.

Intr-un singur loc, obtii avizele de care ai nevoie:

aviz de amplasament

Scapi de grija programarilor, deplasarilor si telefoanelor la furnizori

Scapi de grija de a tine legatura constant cu furnizorii, pentru avize

Scapi de pregatirea dosarului pentru obtinerea avizelor, fiindca ne ocupam noi de el

Scapi de intreaga procedura de obtinere a avizelor de amplasament

Castigi timp si ai mai mult timp pentru restul prioritatilor tale

aviz de amplasament

Castigi timp

obtinand noi avizele pentru tine

Obtinem avize

in Bucuresti

ANDAROS IMOB

Cum obtii usor avizul de amplasament?

Te-ai gandit ca ai si varianta sa primesti avizul de amplasament sau avizele gata de pus la dosar? Fara sa te ocupi tu de proceduri. Noi iti oferim serviciul prin care obtinem avizele de amplasament pentru tine. 

Daca ai eliberat un certificat de urbanism si in el ti s-a solicitat unul, doua sau mai multe avize de amplasament, nu-ti mai bate capul cu ele. Apeleaza la echipa noastra sa te ajute. Avem in echipa persoane ce verifica actele, pregatesc dosarele, depun dosarele, tin legatura cu furnizorii /autoritatile ce elibereaza avizul. Si la finalul procedurii, obtin avizul de amplasament pentru tine. 

Am obtinut avize de amplasament pentru clientii nostri, pentru diferite lucrari si de la diferiti furnizori / autoritati. Am obtinut aviz de amplasament electrica, apa nova, telekom, orange, distrigaz. Am ajutat cu aviz canalizare, aviz ministerul culturii, aviz salubritate, de energie termica, aviz mediu, aviz de conformitate. Clientii nostri s-au bucurat de timpul si confortul castigat.

Avize amplasament

Verificam actele, pregatim dosarul, depunem dosarul. Toata procedura este in mainile noastre.

Consultanta

Primesti consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire, cu informatiile pe care le stim.

Cunostinte

Te ajutam dupa ce iti obtinem avizele, si cu informatii despre obtinerea autorizatiei de construire sau servicii.

Indrumare

Primesti indrumare si te putem ajuta cu serviciul de obtinere a autorizatiei de construire.

Timp

Cel mai mare avantaj este ca scutesti tu timpul cu obtinerea avizelor de amplasament si esti mai relaxat.

Rezolvare

Colaborand cu noi pentru mai multe documentatii, cautam impreuna solutii pentru rezolvarea spetei tale.

Avize obligatorii certificat de urbanism

Ce avize sunt obligatorii in certificatul de urbanism? Daca ai regasit bifate in certificatul de urbanism avize de amplasament, trebuie sa stii ca acestea sunt obligatorii pentru a obtine autorizatia de construire sau demolare, pentru lucrarile tale. Avizele de amplasament se solicita in functie de tema lucrarilor. Vrei sa construiesti un balcon, sa aduci modificari interioare, sa-ti extinzi casa? Daca executarea lucrarilor de construire implica retelele existente, cum ar fi cele de electrica, gaze naturale etc, atunci ai nevoie de avizele de la furnizori (aviz amplasament enel, aviz amplasament e-distributie, aviz distrigaz, aviz amplasament orange). Sau, in functie de aviz, de la autoritatile competente – aviz mediu (eliberata de ANPM), aviz Ministerul Culturii. 

aviz de amplasament

Avizele de amplasament pot fi solicitate in certificatul de urbanism, pentru lucrari propuse pentru care se doreste obtinerea autorizatiei de construire, sau pentru lucrari executate si sanctionate ce urmeaza procedura de autorizare.

Cand ai nevoie de aviz de amplasament?

Verifica certificatul de urbanism la rubrica de acte necesare pentru eliberarea autorizatiei. Acolo regasesti ce avize de amplasament ai nevoie. Poti avea nevoie de aviz de amplasament pentru diferite tipuri de lucrari. Noi am intalnit solicitate avize pentru lucrari precum: modificari interioare, construire balcon si inchidere, extindere constructie, construire imobile. In certificatul de urbanism poti regasi specificat furnizorul de unde ai nevoie de aviz. Exemple: aviz amplasament Orange, aviz amplasament Enel, Engie, e-distributie, Telekom, aviz amplasament Apa Nova, Distrigaz, contract transport moloz Romprest etc. 

De ce ai nevoie de avize de amplasament?

Atunci cand lucrarile se afla in raza conductelor, instalatiilor, retelelor etc, ai nevoie de avize de amplasament pentru a se verifica si aproba daca lucrarile propuse sau executate au impact sau nu asupra lor. Cu ajutorul avizelor favorabile, poti obtine autorizatia de construire sau de demolare. 

Ce cuprinde un aviz de amplasament?

In avizul de amplasament vei regasi raspunsul furnizorului, daca lucrarile se avizeaza favorabil. Un aviz de amplasament favorabil este acceptul cu privire la executarea lucrarilor, dar atentie, tinand cont de mentiunile, conditiile, restrictiile si precizarile ce se regasesc in aviz. 

Avize necesare autorizatie constructie - TOP 4 TEME

Care sunt cele intalnite 4 teme unde ne-am ocupat de lista de avize necesare pentru autorizatie constructie? Iata-le mai jos. 

01.

1.

Avize necesare autorizatie constructie pentru modificari interioare

O tema foarte intalnita in Certificatul de Urbanism este executarea de modificari interioare, pentru care pot fi necesare avize. Avizul de salubritate este unul foarte solicitat si pe langa acesta, in functie de natura lucrarilor, poti avea nevoie si de alte avize. 

02.

2.

Avize necesare autorizatie constructie pentru lucrari de extindere

Proiectul tau in constructii vizeaza lucrari de extindere asupra unei constructii existente? Si aceasta este o tema unde se pot solicita avize de amplasament. Iar noi te putem ajuta cu obtinerea acestora. Ne trimiti certificatul de urbanism si verificam impreuna lista cu avize ce ti s-au solicitat. 

03.

03.

Avize necesare autorizatie constructie - construire balcon si inchidere

In cazul constructiei unui balcon, in cazurile intalnite de noi, s-au solicitat avize de amplasament. Am vazut certificate de urbanism unde au fost necesare mai multe avize la constructia balconului: aviz apa nova, aviz electrica, aviz telefonizare orange, aviz salubritate, aviz de conformitate etc. 

04.

04.

Avize necesare autorizatie constructie pentru ridicare constructii

O alta tema in constructii unde autoritatile solicita avize de amplasament pentru eliberarea autorizatiei de construire este ridicarea de la 0 a unei constructii. Poti avea nevoie de diferite avize si acorduri pe care le gasesti atunci cand obtii certificatul de urbanism.

Despre Andaros Imob

Pana in acest moment am ajutat mii de oameni sa isi rezolve problemele intampinate, fie ca a avut nevoie de o expertiza tehnica in constructii, de un proiect de arhitectura pentru actualizare cadastru, obtinere certificat de urbanism, obtinere certificat de edificare sau autorizatie de constructie. I-am ajutat si pe cei ce au avut nevoie de un sfat sau consultanta, chiar daca acestia nu au avut nevoie de unul din serviciile noastre. Vezi pareri de la cativa oameni ce au intrat in contact cu echipa Andaros Imob.

Experienta noastra acumulata pana in acest moment te ajuta pe tine sa parcurgi procesul in rezolvarea problemei sau indeplinirea dorintelor, mai simplu si mai rapid.

ANDAROS IMOB

Reusitele echipei

Suntem mandri de reusitele noastre si de reusitele clientilor nostri. Am ajutat proprietari atat cu obtinerea avizelor de amplasament, iar mai departe, am colaborat si pentru obtinerea autorizatiei de construire. Pretuim increderea pe care clientii o au fata de echipa. Iata cateva autorizatii de construire pentru care ne-am ocupat de documentatia necesara, inclusiv de obtinerea avizelor. Stim ca acesta este si obiectivul tau, sa obtii autorizatia de construire. Putem face procedura mai usoara pentru tine, iti putem obtine noi autorizatia de construire sau te putem ajuta cu documentatia necesara.  

autorizatie de constructie

Model autorizatie de construire pentru care au fost necesare avize

autorizatie de construire

Model autorizatie de construire pentru care au fost necesare avize

autorizatie de construire

Model autorizatie de construire pentru care au fost necesare avize

Colaborarea cu Andaros Imob

Serviciu obtinere aviz amplasament

Poti sa obtii avizul de amplasament mai usor datorita serviciului nostru. Noi il obtinem pentru tine, iar tu te bucuri de mai mult timp si mai mult confort. Te poti ocupa linistit de restul lucrurilor pe care le ai pe lista.

Expert MLPAT atestat

Stiai ca expertiza tehnica poate fi si ea necesara ca sa obtii unele avize de amplasament? De asemenea, expertiza tehnica intra in documentatia pentru eliberarea autorizatiei de construire. Avem in echipa expert tehnic mlpat.

Obtinere autorizatie construire

O parte din clientii ce ne suna pentru obtinerea avizelor de amplasament vor sa ii ajutam si cu pregatirea dosarului si depunerea pentru obtinerea autorizatiei de construire. Te putem ajuta si pe tine cu autorizatia de construire.

Termen mic de executie

In general, lucrarile sunt executate intr-un timp avantajos pentru clientii nostri. Te anuntam cat dureaza sa te ajutam cu documentatia. De regula, expertiza mlpat si memoriul tehnic dureaza undeva la 2-4 zile.

Persoane autorizate si atestate profesional

Documentatiile pe care le primesti prin serviciile noastre sunt intocmite de persoane autorizate si atestate, cu experienta in domeniul in care activeaza. Impreuna cu echipa, reusim sa gasim solutii pentru lucrarile tale.

Consultanta si indrumare

Fie ca alegi sau nu sa lucrezi cu noi si pentru obtinerea autorizatiei de construire, ai consultanta si indrumarea noastra cu urmatorii pasi. Vei stii ce sa faci cu avizele de amplasament dupa ce le obtii de la echipa noastra.

Arhitect autorizat

Stiai ca memoriul tehnic de arhitectura este necesar la obtinerea autorizatiei de construire, dar se solicita si pentru obtinerea mai multor avize de amplasament? Avem in echipa arhitect autorizat, cu drept de semnatura.

Solutii pentru tine

Cu cat colaboarea noastra este mai complexa, cu atat cunoastem mai bine speta ta si te putem ajuta mai mult cu rezolvarea ei. Persoanele cu experienta din echipa iti pot propune solutii pentru lucrarile tale.

Rulează videoul
Rulează videoul

Urmareste-ne si pe Youtube!

Urmareste-ne videoclipurile pe youtube si da un SUBSCRIBE canalului nostru pentru a fi la curent cu cele mai actuale postari. Click pe butonul de mai jos!

Pregatire si depunere dosar obtinere avize amplasament

Stim ca iti doresti sa obtii avizele de amplasament mai usor si sa obtii autorizatia de construire ca sa poti incepe in sfarsit lucrarile. De aceea, venim in sprijinul tau si preluam noi sarcina de a pregati documentele si dosarul si de a obtine avizele de amplasament. Trimite-ne certificatul de urbanism, iar noi iti facem oferta pentru obtinerea avizelor solicitate in el. 

aviz de amplasament

Avize de amplasament pentru apartamente

aviz de amplasament

Avize de amplasament pentru case si vile

aviz de amplasament spatii

Avize de amplasament pentru hale / spatii

Avize necesare autorizatie constructie

In lista cu avize necesare autorizatie constructie, iti pot fi solicitate in functie de tipul lucrarilor urmatoarele avize: aviz mediu, apa, canalizare, energie electrica, energie termica, gaze naturale, telefonizare, salubritate, transport urban, conformitate, aviz primar sector, aviz ministerul culturii. 

Iti punem la dispozitie si serviciul complet de obtinere a avizelor de amplasament. Poti obtine mai usor si mai confortabil avizele de care ai nevoie. 

Am pregatit acest serviciu din nevoia proprietarilor de a primi si mai mult sprijin atunci cand vor sa elibereze autorizatia de construire. Stim ca ai nevoie de timp sa te ocupi de toate procedurile si de aceea vrem sa iti luam de pe umeri aceasta etapa, de obtinere a avizelor.

Clientii ce colaboreaza cu noi pentru obtinerea avizelor aleg sa colaboreze cu echipa si pentru restul documentatiilor de care au nevoie. Lucram cu persoane autorizate ce pot ajuta cu documentatiile solicitate in certificatul de urbanism, pentru eliberarea autorizatiei de construire sau de demolare. 

verificam documentatia

Verificam documentatia pentru eliberarea avizului de amplasament. Verificam daca aceasta este completa, pentru depunerea dosarului.

noi pregatim dosarul

Dupa ce ne asiguram ca toata documentatia este completa, trecem la pregatirea dosarului.

noi depunem dosarul

Depunem dosarul cu toate actele necesare si asteptam ca avizul de amplasament solicitat sa fie eliberat.

Scapi de grija etapei de obtinere a avizelor de amplasament. 

Te poti concentra pe alte prioritati, activitati mai importante. 

Pregatim si depunem dosarul pentru tine. Castigi confort si timp.

Te tinem la curent constant cu statusul serviciului de obtinere aviz amplasament.

Putem colabora mai departe si pentru obtinerea autorizatiei de construire. 

01.

01.

Aviz mediu

Unul dintre avizele ce se pot solicita in certificatul de urbanism este avizul de mediu. Daca a fost solicitat, acesta trebuie sa se regaseasca in dosarul pentru eliberarea autorizatiei de construire. Depunem noi actele necesare pentru tine si il obtinem, in Bucuresti. Pentru eliberarea lui se completeaza si o cerere de eliberare aviz mediu. 

Primesti avizul de mediu, scapi de grija obtinerii lui si de deplasari. Am obtinut si certificate de urbanism unde nu a fost solicitat aviz de mediu. Verificarea intr-un certificat de urbanism se poate face la punctul 4 – obligatii ale titularului certificatului de urbanism. Aici poti regasi solicitarea de a te adresa autoritatii competente pentru protectia mediului. 

02.

02.

Aviz apa canalizare

Ai regasit bifat in certificatul de urbanism avizul de apa? Sau avizul de canalizare? Acestea sunt solicitate atunci cand proiectul in constructii se afla in raza conductelor de apa si canalizare. Avizele sunt emise de catre companiile responsabile de alimentare, iar cel mai des noi am intalnit solicitarea avizului de amplasament Apa Nova, pentru apa si canalizare. 

Verificam certificatul de urbanism si te ajutam cu avizul de amplasament Apa Nova sau cu avizul de apa si canalizare solicitat. Printre actele ce se depun pentru obtinerea lor se numara memoriul tehnic, extrasul de Carte Funciara si planuri la scara 1:500 si 1:2000. Avizul Apa Nova este des solicitat. Pentru a-l obtine, este necesar sa fie completata si cerere eliberare aviz Apa Nova. 

03.

3.

Aviz electrica

Pentru lucrarile propuse sau executate, un aviz de amplasament ce poate fi solicitat este avizul de amplasament electrica. Cele mai intalnite avize au fost aviz amplasament Electrica, e-distributie Muntenia si Engie, aviz amplasament Enel.

Ia legatura cu echipa si spune-ne cu ce aviz de amplasament electrica te putem ajuta. Ai lucrari de constructii sau de demolare? Avizul electrica poate fi solicitat pentru lucrari precum construire balcon, anexe, compartimentari interioare si pentru lucrari de demolare ce implica instalatiile electrice. 

04.

4.

Aviz gaze naturale

Ne putem ocupa noi de obtinerea avizului de gaze naturale pentru tine. Cele mai solicitate avize de gaze naturale, pentru clientii nostri, au fost avizul Transgaz sau avizul Distrigaz. 

Te ajutam cu avizul de gaze naturale, de la compania furnizoare, mentionata in certificatul de urbanism. Verifica daca ai nevoie de aviz de amplasament pentru gaze naturale si contacteaza-ne sa il obtinem noi pentru tine. 

5.

5.

Aviz contract salubritate

Avizul de salubritate se refera la contractul de salubritate pe care proprietarul este obligat sa il incheie cu firma prestatoare de servicii de salubritate. Noi am vazut multe certificate de urbanism pentru imobile din Bucuresti, ce au solicitat aviz de salubritate Romprest. 

Ai nevoie de aviz de salubritate (contract salubritate) atunci cand efectuezi lucrari din care rezulta moloz ce trebuie gestionat si eliminat conform, pentru siguranta mediului si siguranta publica. Poti regasi in certificatul de urbanism denumirea de “contract transport moloz” sau mai simplu, “aviz de salubritate”. Daca si tu ai bifat ca trebuie sa obtii acest aviz, iti poti lua grija si de la el. 

06.

Aviz telefonizare

Trebuie sa obtii aviz de amplasament Orange sau Telekom? Acestea sunt cele mai intalnite de noi. Atunci cand lucrarile implica reteaua de telecomunicatii existenta, ti se solicita aviz de amplasament de la compania de telefonizare. 

In avizul de telefonizare, furnizorul comunica daca lucrarile proiectate afecteaza sau nu instalatiile de telecomunicatii existente. Pana in acest moment, am obtinut aviz favorabil de la Orange si Telekom, pentru clienti. 

07.

Aviz energie termica

Daca modificarile in constructii implica reteaua de energie termica, atunci autoritatile au nevoie pentru eliberarea autorizatiei de construire sau demolare si de aviz termoenergetica. 

In certificatele de urbanism eliberate pentru proprietatile din Bucuresti, se regaseste de cele mai multe ori solicitat sub denumirea avizul “C.M Termoenergetica Bucuresti” / “Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti”. 

08.

Aviz ministerul culturii

Stiai ca poti avea nevoie si de aviz de la Ministerul Culturii ca sa obtii autorizatia necesara? Acest aviz se solicita pentru proprietati aflate in zona protejata sau clasate ca monumente istorice. 

Pentru imobilele din Bucuresti, avizul este eliberat de Directia pentru Cultura a Municipiului Bucuresti. Printre documentatia ce se depune pentru eliberarea lui se numara memoriul tehnic, proiectul de arhitectura si expertiza tehnica, alaturi de cerere eliberare aviz (vezi model cerere aviz Ministerul Culturii). 

09.

Aviz primar sector

Am obtinut avizul primarului de sector de la proprietati din Bucuresti care figureaza pe lista monumentelor istorice. Poti regasi solicitat acest aviz la punctul d.3) din certificatul de urbanism, la rubrica cu acte necesare pentru eliberarea autorizatiei de construire sau demolare. 

Ai nevoie de aprobarea obtinuta prin avizul favorabil al primarului de sector pentru a a obtine autorizatia de construire, pentru imobile ce figureaza pe lista monumentelor istorice. 

Cele mai frecvente intrebari

Cat dureaza obtinerea avizelor de amplasament?

Durata obtinerii avizelor de amplasament dureaza in functie de tipul avizului pe care il soliciti. Unele avize se elibereaza in cateva zile, dar sunt si avize de amplasament ce se elibereaza intr-un timp mai mare. Media de timp pe care o poti lua in considerare este de 1-2 saptamani, pentru obtinerea avizelor de amplasament. Noi tinem constant legatura cu tine despre statusul depunerii dosarelor.

Ce avize sunt necesare pentru autorizatia de constructie?

Te intrebi ce avize sunt necesare pentru autorizatia de constructie? Acest raspuns il vei primi dupa ce ai obtinut certificatul de urbanism. Il document vei regasi ce avize sunt necesare pentru autorizatia de constructie + restul de proiecte solicitate.

Cum procedezi daca vrei sa colaborezi cu noi pentru obtinerea autorizatiei de construire?

Daca vrei sa colaboram impreuna si pentru obtinerea autorizatiei de construire, ne ocupam de documentatia necesara, solicitata in certificatul de urbanism. Dupa care, urmatorul pas este sa pregatim dosarul si sa depunem dosarul la primaria de care apartine imobilul tau in Bucuresti.