RETRAGEREA CLIENTULUI. RENUNȚAREA LA SERVICII. RETUR

 Clientul are dreptul la retragerea comenzii și la returnarea sumelor de bani achitate pentru accesarea serviciilor în cazul în care Compania nu furnizează serviciile achiziționate, in termen de 7 zile lucratoare, dupa ce comanda a fost inregistrata.

 Clientul are dreptul la retragerea comenzii și la returnarea sumelor de bani achitate pentru accesarea serviciilor, termen de 2 zile lucratoare de la data in care a primit comanda și în cazul în care:

– deși datele completate de Client în formularul de comandă au fost corecte, Compania a greșit solicitarea către oficiile corespunzătoare.

 Clientul NU are dreptul la retragerea comenzii și la returnarea sumelor de bani achitate pentru accesarea serviciilor în cazul în care:

– datele completate de Client în formularul de comandă au fost greșite (localitatea, numărul de carte funciară, numărul topografic, etc.)

– daca instituția unde se solicita actul respinge cererea

– daca OCPI va emite un plan cadastral la cea mai apropiata scara decat cele solicitate in comanda

– daca s-a generat comanda de catre compania noastra catre institutia de unde se solicita actul

– daca Clientul a primit deja documentele.

Returnarea sumelor de bani se va realiza în termen de maxim 3 zile calendaristice de la transmiterea unei cereri de retur pe adresa de email office@andaros-imob.ro

 

LIVRARE 

Metode de livrare:

Planurile cadastrale comandate de clienti sunt livrate în format electronic, prin următoarele canale:

  1. Whataspp, la numarul de Whataspp transmis si confirmat de client
  2. E-mail, la adresa de e-mail transmisa si confirmata de client

Termen de livrare:

Termenul de livrare pentru planurile cadastrale de incadrare in zona (SC:500 si SC:2000) este de 2-4 zile lucratoare. Termenul de livrare pentru extrasul de plan ortofotoplan si extrasul de carte funciara este de 1-2 zile lucratoare. Nu ne asumam raspunderea in cazul unei posibile intarzieri privind emiterea planurilor cadastrale de catre autoritatile oficiale competente.