Andaros Imob

Contact

0723.095.532 0733.479.973

Verificator proiecte

Verificatori de proiecte

Verificator proiecte exigente A1, A2, B1, D, E, F

Verificator proiecte autorizat si atestat pentru proiectele solicitate in certificatul de urbanism, pentru autorizatie de construire sau demolare. Te ajutam cu verificarea tehnica a proiectelor, pentru lucrarile tale propuse sau executate. 

Servicii verificare proiecte pentru apartamente, case, spatii, hale, exigentele A1, A2, B1, D, E, F:

Castigi timp: proiecte autorizatie construire + verificare proiecte in acelasi loc

Conformitatea lucrarilor: verificarea proiectelor la cerintele privind calitatea in constructii  

Persoane autorizate si atestate: verificatori specializati pe exigentele A1, A2, B1, D, E, F

Ingineri autorizati ce te pot ajuta si cu Expertiza tehnica MLPAT pentru autorizatie construire

Incepi lucrarile mai rapid: poti obtine mai rapid autorizatia de construire / demolare

proiect arhitectura

Rapiditate

termene mici de executie

Livrare gratuita

in toate orasele

ANDAROS IMOB

Cand ai nevoie de verificatori de proiecte?

Verificarea tehnica a unui proiect este obligatorie pentru lucrari ce necesita autorizatie de construire sau demolare si se face de catre verificatori de proiecte specializati, atestati si autorizati. 

In certificatul de urbanism pentru obtinerea autorizatiei de construire sau demolare regasesti solicitatea referatelor de verificare. Acestea sunt intocmite de catre verificatorii de proiecte. 

Ce proiect verifica verificatorul de proiecte? Proiectele verificate cu ajutorul serviciilor noastre sunt cele de rezistenta si arhitectura, ce alcatuiesc documentatia tehnica DTAC sau DTAD. In certificatul de urbanism regasesti documentatia tehnica DTAC, daca obtii autorizatie de constructie, sau DTAD, daca scopul este sa obtii autorizatie de demolare. 

Documentatiile tehnice DTAD si DTAD se intocmesc fiecare pe 3 parti: proiect de arhitectura, proiect de rezistenta si proiect de instalatii. Acestea se verifica de catre verificatorii de proiecte specializati. Verificatorul de proiecte specializat pe arhitectura verifica proiectul de arhitectura faza DTAC sau DTAD. Verificatorul de proiecte specializat pe rezistenta verifica proiectul de rezistenta faza DTAC sau DTAD. Un verificator de proiecte specializat pe instalatii verifica proiectul de instalatii faza DTAC sau DTAD. 

Verificare proiecte

Te ajutam cu proiectele pentru obtinerea autorizatiei de construire sau demolare si cu verificarea proiectelor. Lucram cu verificator mlpat si autorizat pe arhitectura.

Consultanta

Primesti consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire sau de demolare. Stii ce sa faci mai departe cu documentatiile pe care le obtii cu ajutorul nostru.

Cunostinte

Te informam despre procedurile pe care le cunoastem ca sa stii cum sa procedezi. Te ajutam cu informatiile si cunostintele acumulate in tot timpul acesta.

Indrumare

Primesti indrumare pentru obtinerea autorizatiei de construire. Te indrumam cu procedurile pe care le cunoastem.

Timp

Scutesti timpul, pentru ca la noi gasesti ce ai nevoie pentru a obtine autorizatia de construire sau demolare (proiecte, expertiza tehnica, referate verificare).

Rezolvare

Gasim solutia potrivita sa rezolvam situatia cu lucrarile tale. La noi au venit de-a lungul timpului clienti cu diferite situatii complexe sau mai putin complexe, pentru ajutor.

Verificator proiecte arhitectura si rezistenta

Noi te putem ajuta daca esti in cautarea unui verificator de proiecte specializat pe rezistenta, dar si daca esti in cautarea unui verificator proiect de arhitectura. In legislatia actuala, verificarea tehnica a proiectelor este obligatorie si se realizarea conform legii. Dupa ce arhitectul si inginerul structurist intocmesc proiectele de arhitectura si rezistenta, acestea sunt predate verificatorilor de proiecte de arhitectura si rezistenta. Noi te ajutam atat cu proiectul de arhitectura si rezistenta, cat si cu verificarea tehnica a proiectelor, de catre verificator mlpat. 

Verificarea tehnica a proiectelor se poate realiza de catre specialisti in constructii, atestati ca verificatori de proiecte specializati, conform legii.

Ce face un verificator de proiecte?

Ce face un verificator de proiecte si cum te ajuta acesta? Ce este un verificator MLPAT? Verificatorul de proiecte specializat analizeaza proiectul pentru obtinerea autorizatiei si il verifica, pentru a se asigura ca proiectul este conform si respecta cerintele de calitate ale lucrarilor de constructii. Acesta verifica atat partea scrisa din proiect, cat si partea desenata, respetiv memoriul tehnic si planurile sau plansele desenate. 

Referatele de verificare

Un referat de verificare este documentatia care se intocmeste de catre verificatorii de proiecte, in urma verificarii pe care o fac asupra proiectelor. Referatele de verificare pentru arhitectura si rezistenta trebuie sa se regaseasca in dosarul cu acte necesare pentru eliberarea autorizatiei de construire.

Cerinte verificare proiecte

Cerinte verificare proiecte: exista 7 cerinte privind calitatea in constructii, pentru care se poate face verificarea proiectelor si anume,

Verificare proiect - top 4 teme frecvente

Acestea sunt cele mai frecvente lucrari pentru care am ajutat clientii cu proiecte necesare la obtinerea autorizatiei si cu verificarea tehnica a proiectelor. 

01.

Verificator proiecte pentru lucrari tip modificari interioare

Te ajutam cu verificarea tehnica a proiectelor necesare la obtinerea autorizatiei de construire, atunci cand ai modificari interioare executate sau propuse (desfiintare pereti nestructurali, camara, vestibul, debara).  

02.

Verificator proiecte pentru lucrari de extindere

Verificatori proiecte pentru obtinerea autorizatiei in scopul extinderii unei constructii existente, pe plan vertical sau orizontal. Exemple de extinderi pot fi: extindere casa cu terasa, garaj, mansarda, anexe etc. 

03.

Verificator proiecte pentru construire si inchidere balcon

Te ajutam cu verificarea tehnica a proiectelor necesare la constructia unui balcon si inchiderea acestuia, la parterul propritatilor, cu autorizatie de construire, in conformitate cu balcoanele existente la etajele superioare. 

04.

Verificator proiecte pentru ridicare constructii

Atunci cand vrei sa ridici o constructie, ai nevoie de autorizatia de construire necesara, iar ca sa o obtii ai nevoie de proiecte intocmite de persoane autorizate si de verificatori de proiecte care sa verifice tehnic aceste proiecte. 

Despre Andaros Imob

Pana in acest moment am ajutat mii de oameni sa isi rezolve problemele intampinate, fie ca a avut nevoie de o expertiza tehnica in constructii, de un proiect de arhitectura pentru actualizare cadastru, obtinere certificat de urbanism, obtinere certificat de edificare sau autorizatie de constructie. I-am ajutat si pe cei ce au avut nevoie de un sfat sau consultanta, chiar daca acestia nu au avut nevoie de unul din serviciile noastre. Vezi pareri de la cativa oameni ce au intrat in contact cu echipa Andaros Imob.

Experienta noastra acumulata pana in acest moment te ajuta pe tine sa parcurgi procesul in rezolvarea problemei sau indeplinirea dorintelor, mai simplu si mai rapid.

ANDAROS IMOB

Reusitele echipei

Suntem mandri de reusitele noastre si de reusitele clientilor nostri. Certificate de urbanism, certificate de edificare, expertize tehnice in constructii, proiecte de arhitectura, proiect DTAD, proiect DTAC sau DTOE, autorizatii de constructie, sfaturi, indrumari, dosare depuse, reusite, toate la Andaros Imob.

autorizatie de construire

Model autorizatie de construire

Model autorizatie de demolare

autorizatie de constructie

Model autorizatie de construire

Colaborarea cu Andaros Imob

Verificare proiecte

Proiectul de arhitectura si rezistenta, verificate, stampilate si semnate de verificatori de proiecte autorizati si atestati.

Arhitect si ingineri

Arhitect in Bucuresti cu drept de semnatura. Inginer rezistenta atestat si autorizat. Servicii de arhitectura in toate judetele din tara.

Servicii in toate orasele

Contacteaza-ne pentru proprietatea ta. Serviciile noastre sunt disponibile in toata tara. Te ajutam, indiferent de locatia imobilului tau.

Termene mici de executie

Avem termene mici de executie a lucrarilor. Iti comunicam exact cat dureaza sa te ajutam cu serviciile de arhitectura pe care ni le soliciti.

Proiecte autorizatie

De la noi poti pleca cu proiectele de arhitectura intocmite si verificate, conform pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Consultanta si indrumare

Am avut foarte multe lucrari si situatii ce ne-au ajutat sa cunoastem procedurile, iar noi te putem ajuta cu consultanta si indrumare.

Servicii autorizatie construire

Lucram cu persoane autorizate care sa te ajute si cu restul de documentatii pentru autorizatia de construire, inclusiv cu verificarea proiectelor.

Livrare gratuita

Livrarea lucrarilor noastre este gratuita. Nu trebuie sa vii la birou sa iei tu lucrarile. Firma de curierat ti-o poate aduce direct la usa ta.

Rulează videoul
Rulează videoul

Urmareste-ne si pe Youtube!

Urmareste-ne videoclipurile pe youtube si da un SUBSCRIBE canalului nostru pentru a fi la curent cu cele mai actuale postari. Click pe butonul de mai jos!

Ce presupune verificarea tehnica a proiectelor?

Poti colabora cu noi si proiectele de arhitectura si rezistenta, dar si pentru verificarea tehnica a proiectelor, obligatorie si necesara ca sa obtii autorizatia de construire sau demolare. Verificarea tehnica a proiectului presupune ca dupa intocmirea proiectului de arhitectura de catre arhitect si a proiectului de rezistenta de catre inginer, acestea sunt analizate de verificatori specializati, sunt stampilate si semnate. Proiectul de arhitectura se preda verificatorului de proiecte specializat pe arhitectura, iar proiectul de rezistenta se preda verificatorului specializat pe verificarea tehnica a proiectelor de rezistenta. 

verificator proiecte

Verificatori proiecte apartamente

verificator proiecte

Verificatori proiecte case sau vile

verificator proiecte

Verificatori proiecte hale/spatii

Proiectul de arhitectura pe care il intocmeste arhitectul este alcatuit din memoriu tehnic de arhitectura si planse de arhitectura. Proiectul de rezistenta pe care il intocmeste inginerul structurist este alcatuit din memoriu tehnic de rezistenta si planuri de rezistenta. 

Verificatorii de proiecte atestati  pe specialitatea arhitectura / rezistenta verifica, semneaza si stampileaza partile scrise si desenate din proiectele intocmite de arhitect si inginer. 

In urma verificarii tehnice a proiectului se intocmesc referatele de verificare. Referatele de verificare pot cuprinde informatii precum: date de identificare imobil, caracteristicile proiectului propus sau executat, documentele ce au fost prezentate verificatorului, concluziile rezultate in urma verificarii, scopul pentru care este necesar referatul de verificare etc. 

Fara referatul de verificare si fara proiectele de arhitectura si rezistenta verificare, semnate si stampilate de verificatorii de proiecte specializati nu poti obtine autorizatia de construire. 

Verificatori proiecte exigenta A1 si A2

Verificatori proiecte exigenta A1 si A2, rezistenta si stabilitate pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice, energetice, telecomunicatii, miniere, edilitare si de gospodarie comunala cu structura din beton, beton armat, zidarie, lemn, si metal.

Verificatori proiecte exigenta B1

Verificatori proiecte exigenta B1, siguranta in exploatare pentru constructii civile, industriale, agrozootehnice, energetice, telecomunicatii, miniere

Verificatori proiecte exigenta D, E, F

Verificatori proiecte pentru exigenta D (Igiena, sanatatea oamenilor, refacere si protectia mediului, pentru toate domeniile), E (Izolatie termica, hidrofuga si economia de energie in constructii, pentru toate domeniile, F (Protectie impotriva zgomotului in constructii pentru toate domeniile).

Arhitecti si verificatori de proiecte de arhitectura, atestati si autorizati

Servicii in Bucuresti si in toate orasele / localitatile din tara

Arhitect Bucuresti – servicii complete de arhitectura

Servicii consultanta arhitectura pentru lucrari de construire / demolare

Servicii obtinere autorizatie de construire / demolare

01.

Verificare proiecte lucrari propuse

Pentru a obtine autorizatia de construire pentru lucrarile propuse, ai nevoie de intocmirea proiectelor de catre specialisti in domeniu si de verificarea proiectelor, de catre verificatori de proiecte specializati.

Cele mai intalnite lucrari propuse sunt: lucrari tip modificari interioare in apartamente si case (desfiintare pereti despartitori nestructurali, desfiintare parapet, desfiintare camara, vestibul sau debara, executare pereti despartitori), construire balcon, construire imobile. 

02.

Verificare proiecte lucrari executate

Poti avea nevoie de proiecte si verificare proiecte pentru lucrarile propuse, executate si sanctionate. Atunci cand ai construit fara autorizatie de constructie, iar lucrarile sunt mai vechi de 3 ani, procedura de a intra in legalitate cu lucrarile este sa eliberezi certificatul de urbanism pentru autorizarea lucrarilor. 

Daca lucrarile executate fara autorizatie de construire respecta cerintele fundamentale privind calitatea in constructii, atunci poti autoriza lucrarile obtinand autorizatia de construire. 

Cele mai frecvente intrebari

Se poate construi doar cu dtac?

Multi proprietari se intreaba daca se poate construi doar cu DTAC. Raspunsul este nu. Proiectul DTAC este una din documentatiile de care ai nevoie sa obtii autorizatia de costruire. Documentatia tehnica DTAC nu tine loc de autorizatie de construire.

DTAC ce inseamna?

DTAC inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire. Proiectul DTAC se solicita atunci cand eliberezi certificatul de urbanism ca sa obtii autorizatia de construire.

DTAD ce inseamna?

DTAD inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de demolare, solicitat in certificatul de urbanism, atunci cand vrei sa obtii autorizatia de demolare.