Andaros Imob

Contact

0723.095.532 0733.479.973

Proiect arhitectura

arhitect bucuresti

Proiect arhitectura - Arhitect Bucuresti

Te ajutam cu proiectul de arhitectura, necesar atunci cand vrei sa construiesti, sa modifici, sa consolidezi sau sa demolezi o constructie. Cu ajutorul memoriului tehnic si a planurilor de arhitectura intocmite, poti obtine autorizatia de construire sau de demolare. 

Servicii arhitect Bucuresti complete, pentru apartamente, case, spatii, hale:

Ai servicii complete de arhitectura pentru lucrarile tale

Castigi timp: ai toate serviciile de arhitectura intr-un singur loc

Persoane autorizate si atestate: arhitect Bucuresti cu drept de semnatura

Putem colabora si pentru alte proiecte pentru autorizatie

Poti obtine mai rapid si mai usor autorizatia de construire / demolare

proiect arhitectura

Rapiditate

termene mici de executie

Livrare gratuita

in toate orasele

ANDAROS IMOB

Ce este proiectul de arhitectura?

Proiectul de arhitectura este o documentatie cu care te putem ajuta in etapa de construire sau demolare, de modificare sau extindere a unei locuinte. Memoriul de arhitectura si planurile de arhitectura (plansele) ce fac parte din proiect, alaturi de alte documentatii, stau la baza obtinerii autorizatiei de construire sau de demolare. 

Atunci cand vrei sa ridici o casa sau un alt imobil, sa aduci modificari in apartament, sa construiesti un balcon, sa te extinzi cu constructia existenta, ai nevoie de proiectul de arhitectura. Daca vrei sa demolezi o constructie sau sa amplasezi o reclama luminoasa, la fel, ti se poate solicita proiect intocmit de arhitect. 

De unde stii cand autoritatile solicita proiect de arhitectura pentru lucrarile tale? Din certificatul de urbanism. In el se va solicita documentatie tehnica DTAC, daca vorbim de lucrari de construire, sau DTAD, daca vorbim de proiecte de demolare. Documentatiile tehnice DTAC si DTAD sunt alcatuite din 3 parti: proiectul de arhitectura cu care te ajutam, si proiectele pe partea de rezistenta si instalatii. 

Proiecte

Te ajutam cu documentatiile de arhitectura sau putem colabora pentru mai multe documentatii necesare sa-ti obtii autorizatia de construire / demolare.

Consultanta

Primesti consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire sau de demolare. Stii ce sa faci mai departe cu documentatiile pe care le obtii cu ajutorul nostru.

Cunostinte

Te informam despre procedurile pe care le cunoastem ca sa stii cum sa procedezi. Te ajutam cu informatiile si cunostintele acumulate in tot timpul acesta.

Indrumare

Primesti indrumare pentru obtinerea autorizatiei de construire. Te indrumam cu procedurile pe care le cunoastem.

Timp

Scutesti timpul, pentru ca la noi gasesti ce ai nevoie pentru a obtine autorizatia de construire sau demolare (proiecte, expertiza tehnica, referate verificare).

Rezolvare

Gasim solutia potrivita sa rezolvam situatia cu lucrarile tale. La noi au venit de-a lungul timpului clienti cu diferite situatii complexe sau mai putin complexe, pentru ajutor.

Proiect DTAC / DTAD casa, apartamente, spatii

Proiectul de arhitectura este necesar pentru lucrari propuse sau executate, la obtinerea autorizatiei de construire, atunci cand regasesti in certificatul de urbanism proiect DTAC. Ai nevoie de proiect DTAC pentru casa, apartament sau spatiu? Proiectul intocmit de arhitect este necesar si pentru obtinerea autorizatiei de demolare, atunci cand se solicita in certificatul de urbanism proiectul DTAD. Proiectul intocmit de arhitect poate fi necesar si daca vrei sa amplasezi o caseta luminoasa. Arhitectul intocmeste memoriul de arhitectura si planurile de arhitectura, necesare pentru conformitatea lucrarilor tale propuse sau executate. Cu ajutorul proiectului de arhitectura iti vei obtine autorizatia necesara. 

memoriu tehnic

Proiectul de arhitectura are 2 parti, partea scrisa si partea desenata. Partea scrisa cuprinde memoriul tehnic de arhitectura. Partea desenata cuprinde planuri sau planse de arhitectura. Proiectul se depune la dosarul pentru eliberarea autorizatiei de construire sau demolare semnat si stampilat de arhitect cu drept de semnatura.

Proiectul DTAC ce inseamna si de ce ai nevoie de el?

Ai un certificat de urbanism si te intrebi DTAC ce inseamna? DTAC inseamna Documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire. Proiectul DTAC pentru casa, apartamente sau spatii este o documentatie pe care o vei regasi mentionata in lista cu acte pentru eliberarea autorizatiei de construire, din certificatul de urbanism. Proiectul DTAC cuprinde proiectul de arhitectura, proiectul pe partea de rezistenta si instalatii. De ce ai nevoie de arhitect? Arhitectul echipei te ajuta cu proiectul de arhitectura, iar inginerii specializati pe rezistenta si instalatii intocmesc proiectele pentru care sunt atestati. Clientii nostri si-au putut obtine autorizatia de construire in baza proiectului de arhitectura si a documentatiilor necesare, pe langa proiect. 

Proiectul DTAD ce inseamna si de ce ai nevoie de el?

Ai un certificat de urbanism eliberat si te intrebi DTAD ce inseamna? DTAD inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de demolare. Ai nevoie de proiect DTAD atunci cand vrei sa obtii autorizatia de demolare. Proiectul DTAD este solicitat in certificatul de urbanism eliberat pentru obtinerea autorizatiei de demolare. Acesta cuprinde proiectul de arhitectura cu care te ajutam, rezistenta si instalatii, fiecare intocmite de persoane atestate in domeniu, arhitect si ingineri pe rezistenta si instalatii. Autorizatia de demolare este necesara pentru lucrarile de demolare.

Proiectul DTOE ce inseamna si cand este necesar?

Ai un certificat de urbanism eliberat si de intrebi DTOE ce inseamna? DTOE inseamna documentatia tehnica pentru organizarea executiei lucrarilor. Alaturi de proiectele DTAC si DTAD, poti avea nevoie si de proiectul DTOE, documentatia tehnica pentru organizarea executiei lucrarilor. Am ajutat clientii ce au avut nevoie de aceasta documentatie, de proiectul DTOE, alaturi de DTAC sau DTAD. 

Proiect arhitect - top 4 teme frecvente

Acestea sunt cele mai frecvente lucrari pentru care am obtinut proiect de arhitectura a constructiei pentru clientii nostri.

01.

Proiect arhitect pentru modificari interioare

Lucrarile de modificari interioare sunt teme pentru am ajutat cu proiectul de arhitectura. Cateva exemple de modificari interioare intalnite: desfiintare pereti, camara, debara, parapet, construire pereti etc.

02.

Proiect arhitect pentru lucrari de extindere

Lucrarile de extindere la constructii, pentru care clientii ne-au contact pentru propriectul de arhitectura, au fost: extinderi cu anexe, terase, garaj, magazii, spatii de depozitare sau extinderi verticale, cu mansarda. 

03.

Proiect arhitect construire balcon

Tema construire si inchidere balcon, este destul de frecventa in compania noastra, pentru imobilele situate la parter. Am ajutat multi clienti cu proiectul de arhitectura necesar pentru a-si inchide sau construi balcon.

04.

Proiect arhitect pentru ridicare constructii

Atunci cand vrei sa ridici o constructie de la 0, ai nevoie de un arhitect care sa te ajute cu serviciul de proiectare a constructiei si ulterior obtinerii autorizatiei de construire, cu proiectele de arhitectura necesare. 

Despre Andaros Imob

Pana in acest moment am ajutat mii de oameni sa isi rezolve problemele intampinate, fie ca a avut nevoie de o expertiza tehnica in constructii, de un proiect de arhitectura pentru actualizare cadastru, obtinere certificat de urbanism, obtinere certificat de edificare sau autorizatie de constructie. I-am ajutat si pe cei ce au avut nevoie de un sfat sau consultanta, chiar daca acestia nu au avut nevoie de unul din serviciile noastre. Vezi pareri de la cativa oameni ce au intrat in contact cu echipa Andaros Imob.

Experienta noastra acumulata pana in acest moment te ajuta pe tine sa parcurgi procesul in rezolvarea problemei sau indeplinirea dorintelor, mai simplu si mai rapid.

ANDAROS IMOB

Reusitele echipei

Suntem mandri de reusitele noastre si de reusitele clientilor nostri. Certificate de urbanism, certificate de edificare, expertize tehnice in constructii, proiecte de arhitectura, proiect DTAD, proiect DTAC sau DTOE, autorizatii de constructie, sfaturi, indrumari, dosare depuse, reusite, toate la Andaros Imob.

autorizatie de construire

Model autorizatie de construire

certificat de atestare a edificarii constructiei

Model certificat de edificare

Model autorizatie de demolare

Colaborarea cu Andaros Imob

Arhitect Bucuresti autorizat

Arhitect in Bucuresti, autorizat si atestat, cu drept de semnatura. Servicii de arhitectura in toate judetele din tara.

Verificare proiect arhitectura

Proiectul de arhitectura trebuie verificat, stampilat si semnat de un verificator de proiecte. Te ajutam si cu referatele de verificare pentru autorizatie construire.

Servicii in toate orasele

Contacteaza-ne pentru proprietatea ta. Serviciile noastre sunt disponibile in toata tara. Te ajutam, indiferent de locatia imobilului tau.

Termene mici de executie

Avem termene mici de executie a lucrarilor. Iti comunicam exact cat dureaza sa te ajutam cu serviciile de arhitectura pe care ni le soliciti.

Proiect arhitectura complet

De la noi poti pleca cu proiectul de arhitectura complet (memoriu tehnic arhitectura si planuri), stampilat si semnat de arhitect.

Consultanta si indrumare

Am avut foarte multe lucrari si situatii ce ne-au ajutat sa cunoastem procedurile, iar noi te putem ajuta cu consultanta si indrumare.

Servicii autorizatie construire

Lucram cu persoane autorizate care sa te ajute si cu restul de documentatii pentru autorizatia de construire, inclusiv cu verificarea proiectului de arhitectura.

Livrare gratuita

Livrarea lucrarilor noastre este gratuita. Nu trebuie sa vii la birou sa iei tu lucrarile. Firma de curierat ti-o poate aduce direct la usa ta.

Rulează videoul
Rulează videoul

Ce se poate construi fara autorizatie de constructie?

Urmareste-ne videoclipurile pe youtube si da un SUBSCRIBE canalului nostru pentru a fi la curent cu cele mai actuale postari. Click pe butonul de mai jos!

Arhitect Bucuresti cu drept de semnatura

Cauti si tu un arhitect in Bucuresti care sa te ajute cu proiectul de arhitectura? Am ajutat clienti ce au avut nevoie de arhitect in Bucuresti, cu imobile in sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6, dar si clienti cu proprietati in alte orase sau localitati din tara. Cei mai multi clienti ne-au apelat pentru documentatiile complete de arhitectura, proiectele necesare pentru autorizatia de construire. Am avut proiecte de arhitectura pentru lucrari propuse si executate fara autorizatie de construire, unde autoritatile au solicitat proiect DTAC in certificatul de urbanism pentru autorizarea lucrarilor. 

proiect arhitectura constructie casa

Servicii arhitect Bucuresti pentru obtinere autorizatie de construire

proiect arhitect lucrari demolare

Servicii arhitect Bucuresti pentru obtinere autorizatie de demolare

proiect arhitectura caseta luminoasa

Servicii arhitect Bucuresti pentru amplasare caseta luminoasa

Cine verifica proiectul de arhitectura?

Conform legii, este obligatorie verificarea proiectului de arhitectura, a memoriului tehnic si a planurilor de arhitectura intocmite de arhitect. Ca sa obtii autorizatia de construire, ai nevoie si de referate de verificare, solicitate in certificatul de urbanism. 

Dupa ce arhitectul echipei iti intocmeste, semneaza si stampileaza proiectul de arhitectura, acesta este predat unui verificator de proiecte, atestat pe partea de arhitectura. 

Referatele de verificare sunt intocmite de verificatorii de proiecte autorizati. Dupa ce arhitectul intocmeste proiectul de arhitectura, inginerul structurist proiectul de rezistenta, iar inginerul atestat pe partea de instalatii intocmeste proiectul de instalatii, fiecare proiect se verifica de catre verificatorii de proiecte atestati si se elaboleaza referatele de verificare. 

Ce fac verificatorii de proiecte? Acesta trebuie sa verifice proiectele intocmite de arhitecti si ingineri, si sa elaboreze referatele de verificare. Planurile de arhitectura si memoriile faza DTAC / DTAD trebuie semnate si se stampilate de catre verificatorii de proiecte. 

Referatele de verificare, alaturi de proiectele semnate si stampilate, se depun la dosarul pentru eliberarea autorizatiei de construire sau de demolare. 

SERVICII ARHITECT ROMANIA

Te ajutam cu proiectele de arhitectura, planurile, memoriile tehnice in orice oras sau localitate din tara.

arhitect bucuresti sector 1

Servicii complete de arhitectura pentru imobile din Bucuresti, Sector 1

arhitect bucuresti sector 2

Servicii complete de arhitectura pentru imobile din Bucuresti, Sector 2

arhitect bucuresti sector 3

Servicii complete de arhitectura pentru imobile din Bucuresti, Sector 3

arhitect bucuresti sector 4

Servicii complete de arhitectura pentru imobile din Bucuresti, Sector 4

arhitect bucuresti sector 5

Servicii complete de arhitectura pentru imobile din Bucuresti, Sector 5

arhitect bucuresti sector 6

Servicii complete de arhitectura pentru imobile din Bucuresti, Sector 6

Arhitecti si verificatori de proiecte de arhitectura, atestati si autorizati

Servicii in Bucuresti si in toate orasele / localitatile din tara

Arhitect Bucuresti – servicii complete de arhitectura

Servicii consultanta arhitectura pentru lucrari de construire / demolare

Servicii obtinere autorizatie de construire / demolare

01.

Ce contine proiectul de arhitectura?

Arhitectul echipei intocmeste proiectul de arhitectura, cele doua parti ce-l alcatuiesc, memoriul tehnic de arhitectura si planurile. Stii ca ai nevoie de proiect de arhitectura atunci cand ti se solicita DTAC sau DTAD in certificatul de urbanism. 

Atat memoriul de arhitectura, cat si planurile de arhitectura sunt semnate si stampilate de arhitectul echipei. Documentatia se preda din biroul nostru in doua exemplare originale.

02.

Planurile de arhitectura (plansele)

Ce poate cuprinde partea desenata din proiectul de arhitectura?

– planuri arhitectura situatia initiala

– planuri arhitectura situatia propusa / existenta

– planuri arhitectura sectiuni 

– planuri arhitectura sectiuni si invelitoare

– planuri incadrare in zona si imprejmuire

03.

Memoriul tehnic de arhitectura

Ce poate cuprinde partea scrisa din proiectul de arhitectura (memoriul tehnic de arhitectura)?

– datele generale despre proiect (denumire, beneficiar, adresa etc)

– date generale despre amplasament (zona din care face parte, clasa de importanta, categorie de importanta)

– descriere lucrari propuse / executate

– solutii constructive si de finisaj

– masuri de protectie civila etc

Cele mai frecvente intrebari

Se poate construi doar cu dtac?

Multi proprietari se intreaba daca se poate construi doar cu DTAC. Raspunsul este nu. Proiectul DTAC este una din documentatiile de care ai nevoie sa obtii autorizatia de costruire. Documentatia tehnica DTAC nu tine loc de autorizatie de construire.

DTAC ce inseamna?

DTAC inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire. Proiectul DTAC se solicita atunci cand eliberezi certificatul de urbanism ca sa obtii autorizatia de construire.

DTOE ce inseamna?

DTOE inseamna documentatia tehnica pentru organizarea executiei lucrarilor si se poate solicita in certificatul de urbanism, atunci cand vrei sa obtii autorizatie de construire sau de demolare. Proiectul DTOE este necesar atunci cand odata cu executia lucrarilor sunt necesare si lucrari provizorii pentru desfasurarea eficienta a proiectului in constructii (amplasarea de vestiare, toalete ecologice, drumuri de acces etc). Un proiect DTOE poate fi solicitat alaturi de DTAC sau DTAD.

DTAD ce inseamna?

DTAD inseamna documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de demolare, solicitat in certificatul de urbanism, atunci cand vrei sa obtii autorizatia de demolare.