Intocmim expertize MLPAT – Expert autorizat – Expertiza MLPAT in orice oras din Romania

 • Acasa
 • /
 • Expertiza MLPAT
 • /
 • Intocmim expertize MLPAT – Expert autorizat – Expertiza MLPAT in orice oras din Romania

Întocmim Expertize MLPAT

 Expertiză MLPAT pentru obținere credit bancar în scopul achiziționării unei proprietăți unde s-au realizat modificari interioare;
Expertiza MLPAT pentru modificări de recompartimentare, modernizare, reamenajare, consolidare, extindere, supraetajare pentru interioare/exterioare;
 Expertiză MLPAT pentru autorizații amenajări interioare;
Expertiză MLPAT pentru autorizații amplasare casete luminoase/reclame/panouri publicitare;
 Expertiză MLPAT pentru autorizații de construire/demolare;
 Expertiză MLPAT pentru autorizații de funcționare
 Expertiză MLPAT cerute de instituțiile publice (ISC-Inspectoratul de stat un construcții, Poliția comunitară specializată în construcții, Primărie, OCPI-Oficiu de cadastru și publicitate imobiliară

ANDAROS IMOB elaborează expertize tehnice specializate în rezistență și construcții, exigențele A1 și A2. Te putem ajuta cu orice expertiza MLPAT necesară, punându-ți la dispoziție experți tehnici autorizați.

 Expert tehnic MLPAT autorizat – Expertizele tehnice MLPAT sunt redactate si avizate de catre expert tehnic autorizat MLPAT
Garantia expertizei MLPAT – Ai garantia lucrarii. Poti solicita inainte, atestatul expertului autorizat ce se va ocupa de lucrarea ta.
Rapiditatea intocmirii expertizei MLPAT – Intocmim expertize MLPAT si la urgenta. Stim cat este de important sa finalizezi completarea documentelor de care ai nevoie, de aceea avem o persoana pregatita pentru solicitarile expertizei MLPAT  la urgenta.
Metode securizare de predare documente si plata – Trimiti documentele in siguranta. Ai garantia confidentialitatii cu privire la documentele transmise. Platesti bancar, in sguranta.
Livrarea gratuita a expertizei MLPAT – Primesti expertiza MLPAT chiar la tine acasa sau la servici. Avem o persoana care se ocupa cu distrubutia lucrarilor, iar acestea ajung rapid si in siguranta la tine.
Suport si indrumare – Daca ai nevoie de ajutor si doresti sa te indrumam cu procedura pe care trebuie sa o urmezi, noi te ajutam.

Contacteaza-ne!

0723095532

0731949060

office@andaros-imob.ro

https://andaros-imob.ro/date-contact/

Documente necesare pentru întocmire expertiză MLPAT:

 Schița cadastrală a imobilului (inainte de modificari)

Schița cadastrală a imobilului (după modificări)

 Specifiații în scris a modificărilor

 Imagini foto cu locurile unde s-au efectuat modificări

 Specificația anului de construcție al imobilului

 Specificația regimului de înălțime al imobilului

 Date de identificare imobil (adresa completă și corectă)

 Date de identificare proprietar/beneficiar expertiza MLPAT

 Certificat de urbanism (dacă este cazul)

 Planuri Cadastrale (dacă este cazul)

 Documente, rapoarte, cereri – primite de la instituțiile publice ce solicită expertiza MLPAT (primărie, poliția locală, bancă, OCPI etc.) In exemplul expertizelor MLPAT ce sunt necesare băncii, este posibil ca banca să vă trimită raportul evaluatorului, din care sa rezulte ce modificări sunt în proprietate. Acest raport emis de către bancă, ne este de ajutor în întocmirea expertizei MLPAT.

Timp de execuție expertiză MLPAT:

Expertiza MLPAT  se execută în termen de 2-3 zile, în funcție de complexitatea acesteia, din momentul primirii documentelor și datelor necesare complete. Pentru expertizele MLPAT necesare băncii, acestea se poate realiza și într-o zi (avand în vedere necesitatea urgentă pentru acordarea creditului și finalizarea vânzării proprietății). Putem face expertize MLPAT și la urgență.

Întocmim expertize MLPAT in:

 Expertiză MLPAT București

 Expertiză MLPAT Ilfov

 Expertiză MLPAT toate orașele din Romania

Până acum am efectuat expertize MLPAT în Bucuresti, Ilfov, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Alba Iulia, Focșani, Ialomița, Alexandria, Brașov.

Cum poți prelua expertiza MLPAT de la noi:

La finalizarea expertizei MLPAT, clientul o poate prelua de la sediul nostru din Calea Vitan, nr.221, sector 3 sau îi putem asigura transportul acesteia către destinatar.

Avand posibilitatea întocmirii unor expertize MLPAT pentru clienții din București-Ilfov, dar și în toate celelalte orașe din Romania, acestea se vor trimite scanate pe mail (în prima fază), apoi trimise prin curier.

Pentru clienții din București, livrarea expertizelor MLPAT este gratuită!

Cost expertize MLPAT:

Costul unei expertize MLPAT diferă în funcție de destinația și complexitatea acesteia. Cel mai bine hai să discutam la telefon, pe mail sau la o cafea, la sediul nostru.

CERE ACUM UN PRET!

https://andaros-imob.ro/date-contact/

Alte informații utile despre expertizele MLPAT

 Ce înseamnă expertiza tehnică MLPAT?

Expertiza tehnică reprezintă un raport tehnic efectuat de un expert autorizat, în care se prezintă concluzii, soluții de consolidare/remediere/demolare, în urma unei analize amănunțite a construcției vizate.

 Definiție MLPAT – Ministerul Lucrărilor Publice și Amenajărilor Teritoritoriului.

 La ce folosește expertiza MLPAT?

De obicei expertiza este ceruta de instituțiile publice în urma solicitării unei persoane ce dorește să execute reamenajări, compartimentări, demolări, alipiri, consolidări, amplasări casete sau construcții. Expertiza tehnică se poate solicita și pentru a se observa calitatea excuției lucrărilor la finalizarea acestora.

 Care sunt cele mai întâlnite cazuri unde a fost nevoie de expertiză MLPAT?

Expertiza tehnică pentru modificări interioare/exterioare – În cazul în care se dorește efectuarea unor modificări interioare sau exterioare într-o casă sau apartament, în primul rând trebuie scos de la primăria de sector de unde aparține proprietatea, un certificat de urbanism. După eliberarea certificatului de urbanism, se întocmesc o serie de documente ce ajută la primirea autorizației pentru modificari. Printre aceste documente se enumeră și expertiza tehnică MLPAT ce trebuie să conțină concluzia finală precum-dacă se afectează sau nu structura de rezistență în urma modificărilor.

Pentru modificările ce se realizează la pereții de compartimentare, expertul MLPAT analizează constucția proprietății și identifică pereții de rezistență și cei nestructurali.

Expertiză MLPAT pentru bancă – anul acesta am avut destul de multe cereri de la personalul băncii sau clienți ce doreau să achiziționeze o proprietate cu ajutorul unui credit bancar, dar nu puteau finaliza etapa de cumpărare deoarece proprietatea prezenta modificări interioare sau exterioare față de schița cadastrală. Dacă din concluzia finală se atesta că structura nu a fost afectată în urma modifiărilor, clientul se prezenta la bancă cu expertiza MLPAT întocmită, pentru finalizarea procesului de primire a creditului necesar achiziției. Aceasta expertiză a ajutat doar la etapa de primire a creditului și nu a ținut loc de autorizație de constucție, fiind necesar să se intre în legalitate.

În cazul în care expertul MLPAT ajungea la concluzia că s-a afectat structura de rezistență în urma modificărilor, în expertiza MLPAT se trecea o concluzie finală ce cuprindea reconsolidarea, reconstruirea urgentă a construcției.

Au existat și cazuri în care unele persoane au trecut în acte că imobilul a fost construit din paiantă, dar el era din caramidă sau beton. De asemenea, banca avea nevoie de o expertiza MLPAT din care să ateste ca această constucție este din beton sau cărămidă. Pentru această lucrare se efectuează și probe – mici carotări sau decopertări ale pereților.

Expertiza MLPAT pentru insituțiile publice – Expertiza MLPAT se poate cere de către OCPI – Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, primărie, poliția locală specializată în construcții sau ISC – Inspectoratul de Stat în construcții. Se poate cere expertiză tehnică MLPAT pentru o modificare ce urmează să fie efectuată și pentru care se dorește a se cere autorizație sau pentru o modificare ce deja a fost efectuată și pentru care se dorește intrarea în legalitate.

Este recomandat a nu se face nici o modificare de structură fără autorizația primăriei. Expertiza MLPAT poate ajuta la completarea documentelor necesare, dar nu ține loc de autorizație.

Pareri alte clientilor

Pareri clienti Andaros Imob

Pareri clienti expertiza MLPAT Andaros Imob

 Echipa Andaros Imob te poate ajuta!

Dacă ai nevoie de o expertiză MLPAT, noi te putem ajuta cu întocmirea ei.

Întocmim expertiza MLPAT pentru:

 Expertiza MLPAT pentru obținere credit bancar în scopul achiziționării unei proprietăți unde s-au realizat modificari interioare;

Expertiza MLPAT pentru modificări de recompartimentare, modernizare, reamenajare, consolidare, extindere, supraetajare pentru interioare/exterioare;

 Expertiză MLPAT pentru autorizații amenajări interioare;

Expertiză MLPAT pentru autorizații amplasare casete luminoase/reclame/panouri publicitare;

 Expertiză MLPAT pentru autorizații de construire/demolare;

 Expertiză MLPAT pentru autorizații de funcționare

 Expertiză MLPAT cerute de instituțiile publice (ISC-Inspectoratul de stat un construcții, Poliția comunitară specializată în construcții, Primărie, OCPI-Ofiu de cadastru și publicitate imobiliară

ANDAROS IMOB elaborează expertize tehnice specializate în rezistență și construcții, exigențele A1 și A2. Te putem ajuta cu orice expertiza MLPAT necesară.

Contacteaza-ne!

https://andaros-imob.ro/date-contact/

https://andaros-imob.ro/expertiza-mlpat/

EXPERTIZA MLPAT

Comments(8)

Mușat Doru
21 iulie 2020 At 8:04 pm

Buna ziua . Suntem o Asociație de proprietari din București, str. Jules Michelet 25 . Dorim să renovam fațada imobilului și pentru a obține avizul avem nevoie de o expertiză tehnică. Intrebarea este daca ne puteti ajuta in acest sens . Multumesc . Cu stimă.

  andarosi
  24 iulie 2020 At 8:04 pm

  Buna ziua, da, va putem ajuta. Am discutat si telefonic in cursul zilei de 23.07.2020. Astept sa imi spuneti ce raspuns primiti de la primarie. Toate cele bune!

Ramona
21 decembrie 2020 At 8:04 pm

De nota 10! Recomand serviciile lor! Prompti, profesionisti, deschisi in a ajuta si indruma spre cele mai bune solutii!

Sorina Stan
19 ianuarie 2021 At 8:04 pm

Buna ziua,

Care este prețul pentru o expertiza privind amplasarea unei casete luminoase, pe fatada unui centru comercial.

Multumesc!

nistoroiu gabriela
22 iulie 2021 At 8:04 pm

buna ziua,
am nevoie de o expertiza tehnica la un apartament imi puteti spune va rog cat costa ?
Am daramat peretii la debaralele din bucatarie ,trebuie sa fac cadastru si mi-au cerut expertiza tehnica din care sa reiasa ca nu erwu pereti de rezistenta si nu am afectat structura blocului .
multumesc!

Andaros Imob pareri – Andaros Imob
19 mai 2022 At 8:04 pm

[…] Expertiza MLPATProprietatea ta prezinta modificari interioare nestructurale?Ai nevoie de o Expertiza MLPAT. Iti punem la dispozitie experti tehnici autorizati ce urmaresc reabilitarea, modernizarea sau evaluarea proprietatii si stabilesc daca structura de rezistenta este sau nu afectata. […]

Expertiza Tehnica Constructii
16 iunie 2022 At 8:04 pm

[…] andaros-imob.ro […]

Expertiza MLPAT pentru obtinere aviz edificare modificari interioare
2 septembrie 2022 At 8:04 pm

[…] Expertiza MLPAT […]

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.