Serviciu obtinere Certificat de edificare – Sector 3

Serviciu obtinere Certificat de edificare a constructiei – Sector 3

– serviciul de obtinere a Certificatului de edificare –

 

Una dintre lucrarile pe care le-am efectuat si despre care vom vorbi in acest articol a fost solicitata pentru un spatiu comercial de pe strada Mamulari nr.4, Sectorul 3. Clientul nostru a efectuat modificari interioare in proprietate fara Autorizatie. Potrivit articolului de lege 37, alin (6) din legea 50/1991, inscrierea imobilului in Cartea Funciara si actualizarea cadastrului se pot face prin obtinerea unei Adeverinte de Atestare a edificarii.

 

 

Prevederile art. 37, alin. 6 din Legea 50/1991, modificata, completata si republicata. Acestea mentioneaza ca in cazul lucrarilor care au fost efectuate fara Autorizatie, pentru care termenul de prescriptie s-a indeplinit, actualizarea cadastrului si inscrierea proprietatii in Cartea Funciara se pot face in baza unei Adeverinte de atestare a edificarii. 

 

 

Adeverinta de atestare a edificarii se obtine prin intocmirea unei Expertize MLPAT, de catre un expert atestat si autorizat in constructii. Intr-o Expertiza MLPAT, expertul tehnic aduce concluzii si propuneri cu privire la structura de rezistenta a imobilului.

 

 

Clientul nostru a apelat la serviciul complet de obtinere Certificat de edificare a constructiei

Pentru obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii, echipa Andaros Imob s-a ocupat de intocmirea si obtinerea urmatoarelor documente necesare emiterii acesteia:

  • Intocmirea Expertizei MLPAT
  • Actualizarea Cadastrului
  • Memoriu de Arhitectura
  • Depunerea documentelor in scopul obtinerii Adeverintei de atestare a edificarii la primaria Sectorului 3

 

 

Iata cum arata Certificatul de edificare obtinut prin serviciul Andaros Imob

 

Daca te regasesti intr-o situatie asemanatoare si ti s-a solicitat Certificat de edificare a constructiei, contacteaza-ne!

Te putem ajuta atat cu intocmirea Expertizei MLPAT, cat si cu documentatia cadastrala si de arhitectura si depunerea documentelor necesare emiterii.

 

Comment(1)

Obtinere Adeverinta de atestare a edificarii – Sector 3 – Andaros Imob
13 iunie 2022 At 11:55 am

[…] Iata cum am ajutat un client din Sectorul 3 sa obtina Adeverinta de edificare prin serviciul nostru -> click aici […]

Leave a Comment

sing in to post your comment or sign-up if you dont have any account.

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.